writing-img

Vozniško za tujce

clock-img

25.09.2008, 13:20

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ciao punce,

ali morda katera ve kaj potrebuje državljan BiH, da pridobi slovensko vozniško dovoljenje? In kakšni so stroški. Bosansko vozniško ima.

Hvala

krepat ma ne molat

clock-img

25.09.2008, 13:28

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Njegovo vozniško dovoljenje mu velja eno leto potem pa je potrebno delati ponovno.

lp

Rada se pogovarjam....

clock-img

25.09.2008, 13:35

clock-img

anabanana

pencil-img

933

To vem. To leto je poteklo in vem, da mora pridobiti novo. Zanima me če kdo ve kako to poteka?

Imava namreč eno tono podatkov ... in vsak trdi nekaj po svoje ...

krepat ma ne molat

clock-img

25.09.2008, 14:01

clock-img

Pepita

pencil-img

176

Na Upravni enoti dobi potrdilo s katerim gre nato v Avtošolo, ponavadi morajo odvozit nekaj ur in izpitno vožnjo. Nato s potrdilom o opravljenem izpitu dobi slovenski izpit. izpit iz druge države pa mu preneha veljat.

clock-img

25.09.2008, 18:12

clock-img

lotoska

pencil-img

768

A mednarodno VD ne obstaja več?

clock-img

25.09.2008, 20:19

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

To vem. To leto je poteklo in vem, da mora pridobiti novo. Zanima me če kdo ve kako to poteka?

Imava namreč eno tono podatkov ... in vsak trdi nekaj po svoje ...

http://www.avtosole.com/vozniki/index.php?nStran=vsebina&id=109#5

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

25.09.2008, 22:28

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Jaz sem zamudila enoletni rok za zamenjavo Bosanskega vozniškega dovoljenja  , sicer sem državljanka R SLO , vozniško sem naredila leta 1996 in do lanskega leta sem se z njo vozila , user posted image imela sem pa srečo da me policija ni marala user posted image . In lansko leto sem naredila  spet vozniški ispit , šla sem na občino , dali so mi potrdil , da lahko grem na AMD in se prijavim pod tem in tem členu.....
Naredila sem zdravniški pregled in 5 ur vožnje , pa seveda glavni ispit pred komisijo ....user posted image
Sami ti odločijo koliko ur moraš vozit user posted image , odvisno od sposobnostiuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

25.09.2008, 22:41

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

A mednarodno VD ne obstaja več?

Mednarodno ti velja samo eno leto, in če si tukaj več kot eno leto al pa če nammeravaš ostati dlje user posted image pol je mednarodno dovoljenje , ne veljavno . Moraš naredit ispit in ko dobiš novo vozniško dovoljenje , ti tvoje vrnejo v občino kje si ga naredil user posted image , če se pa odločiš da greš nazaj v BiH , dol ti dajo tvojega in Slovenskega vrnejo nazaj ....Denarja pa žal ti nobeden ne vrneuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem