writing-img

Vpliv orgazma

clock-img

22.09.2006, 09:57

clock-img

kitty

pencil-img

100

Živjo,

Že nekaj časa se z user posted image  trudiva na user posted image  . Trenutno prihajam v čas ovulacije user posted image  in
me zanima ali je več verjetnosti za zanositev, če doživi orgazem tudi ženska ali to nima nobene veze.
Hvala za odgovore.

clock-img

22.09.2006, 10:20

clock-img

hati

pencil-img

603

Mislim, da doživljanje orgazma ne vpliva na zanositev. Pobrskaj malo z iskalnikom, nekako imam v spominu, da smo to enkrat že debatirale. Ker pa je znano, da zanosijo tudi ženske ki so posiljene, predvidevam da orgazem ni najvplivnejši faktor pri spočetju otroka.

Otroci pridejo kadar sami želijo. Tako da, nauči se potrpljenja. Nisi edina. Veliko nas je v enakem položaju.......čakamo in čakamo.... minejo leta pa še kar čakamo... ampak enkrat bomo dočakale.

Pozdrav vsem skupaj.

clock-img

22.09.2006, 10:40

clock-img

dorina

pencil-img

209

Orgazem ni nujen, da ženska zanosi, vendar pa sem v parih knjigah prebrala, da so možnosti zanositve večje, če ženska doživi orgazem.
V knjigi "Vse o nosečnosti in porodu" piše: " Če ženska med spolnim odnosom doživi orgazem, valovanju podobno krčenje vaginalnega mišičja potiska semenčice proti materničnemu vratu- seveda pa to ni pogoj za zanositev."

Kakorkoli že, če pomaga ali ne, je pa fajn, a ne? user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem