writing-img

Vprašanje!

clock-img

13.04.2006, 18:14

clock-img

sončica1

pencil-img

59

Tiste k ste mele operacijo pregrade, kdaj se začele po operaciji delati na otročku?Men so rekl dva meseca ampak men se zdi to tok dolgouser posted image . Jest bi rada bla čimprej srečkauser posted image .
Aja pa še to kok časa po operaciji naj bi se izogibale špotu(tek, hoja v hribe...)?

Hvala vam za odgovore in lep dan še naprej.

s.

clock-img

13.04.2006, 21:22

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz sem se z vsem vrstami user posted image  začela ukvarjati takoj z začetkom novega ciklusa (cca. 4 tedne po operaciji). S projektom user posted image  pa naj bi počakala en ciklus, da se ti sluznica obnovi - nekateri G menijo, da celo več...ker v nasprotnem primeru naj bi bila večja možnost za ss.

Pa veliko sreče!user posted image user posted image

clock-img

14.04.2006, 08:16

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Pozdravljena!
Sama sem imela isto operacijo pred točno mesecem dni.Potem sem počakala še eno user posted image  in zdaj sem ravno v času O, k z user posted image  pridnouser posted image . Sem pa imela kar nekaj problemov, saj sem po operaciji krvavela cca. 4 tedne. Tako da upam, da bo vseeno OK.Drugače so tudi meni rekli, da naj bi počakala 2 ciklusa.
Kdaj pa si imela operacijo?Imaš kakšen izcedek?

LP

clock-img

14.04.2006, 08:52

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Midva sva počakala en ciklus...do prve M in potem akcija user posted image

Srečno!

srečna

clock-img

14.04.2006, 11:34

clock-img

sončica1

pencil-img

59

Hvala vam za odgovore.

Luna06 jest sem krvavela kake 4dni (kvi je blo za en vložek) od takrat naprej pa nobenega izcetka. Aja operacijo sem mela pred 14-imi dnevi. A je katera dobila kakšne kont.tablete?Men jih je gen. predpisala za en ciklus zaradi sluznice?

Lepo se mejte in lepe praznike.

clock-img

14.04.2006, 13:37

clock-img

VITA74

pencil-img

773

sončica1

meni ni predpisala nobenih tablet, do prve M nisva nič user posted image  da ne bi prišlo do kakšnega vnetja.

lp user posted image

srečna

clock-img

14.04.2006, 15:11

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Meni so rekli, da naj jem tabletke še nekaj časa.Če jih ne bi že imela, bi mi jih seveda predpisali.

Pozdravček!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem