writing-img

Vprašanje

clock-img

06.10.2009, 10:34

clock-img

Anonimen

Punce, mislim da se bo tole vprašanje marsikateri zdelo smešno, ampak jaz moram vprašat!
  Sem v zadnjem mesecu nosečnosti in zadnjih nekaj dni, hodim na veliko potrebo po trikrat ali štirikrat na dan user posted image ( prej včasih niti enkrat na dan ne ). zanima me ali je to normalno za to obdobje nosečnosti ali je kakšen znak?
   Ah, sama sebi sem smešna ker to sprašujem, ampak res mi je čudno tole povečano odvajanje blata ( blato je normalno, ni driska )........

clock-img

06.10.2009, 10:41

clock-img

Bananček

pencil-img

36

Kar malkrat za zadnji mesec, nekatere gredo tokrat samo ponoči user posted image

clock-img

06.10.2009, 10:42

clock-img

Bananček

pencil-img

36

Sorry, spregledala 'veliko' potrebo. Tudi to je ok, glede na to da se nekaterim prebava čisto podre. Grem jaz tudi ene 2-3x ja.

clock-img

06.10.2009, 10:43

clock-img

piko12

pencil-img

636

Mogoče adrenalin pa živčki delajo svoje?

clock-img

06.10.2009, 11:00

clock-img

endrina

pencil-img

349

No tudi pri meni je podobno. Prej sem recimo šla na veliko potrebo le zjutraj, zdaj pa tudi čez dan in proti večeru. Pa je tako kot ti praviš - normalno blato. Zgleda da dete pritiska ne samo na mehur, da hodimo tolikokrat lulat, ampak tudi na črevesje, da te pač večkrat pritisne še na veliko potrebo. Dokler je blato normalno, se po mojem nimava kaj za sekirat. To je pač ena izmed "radosti" nosečnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem