writing-img

Vročina - kako se spopasti

clock-img

10.06.2010, 07:19

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdrav!

Zanima me kako se spopadate s to nenadno vročimo? Sama vročine že tako ali tako ne prenašam, sedaj, ko sem pa v 32t4/7 mi je že 25 preveč, saj mi je vroče že tako ali tako.

Kaj storiti, sploh, da si ne bi na glavo nakopala kakških težav (otečene noge, povišan pritisk, povišan pulz, slabo počutje,...)?  Kaj delate ve? Jaz sem vesela, da sem že na dopustu, mpak mi je  vsakega dneva groza.

clock-img

10.06.2010, 08:18

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kašnega pametnega nasveta žal nimam. Rodila sem lani konec avgusta in vem, da mi je bla vročina največja muka, sploh proti koncu.. Pomagalo mi je, da sem ko sem imela trenutke miru dvignila noge v luft, pa mazala sem jih z nekimi kremami proti zatekanju, tuširala sem se nevem kolkorat dnevno, vedno z toplo, pa hladno vodo, to večkrat ponovila.. Drgači pa nič posebnega... user posted image Izogibala sem se slanim stvarem in upala, da rodim pred PDP-jem (ampak sem šla potem 8 dni preko)user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

10.06.2010, 08:32

clock-img

moci

pencil-img

5572

jaz sem veliko počivala, namakala noge v škafcu, se tuširala in potem nič obrisala, oblečena sem bila pa doma samo v paero, tisti iz velikanskega kosa blaga, ki je zelo lahek.

clock-img

10.06.2010, 08:35

clock-img

donat

pencil-img

359

jaz počivam v hladu, jem lubenice in sladoled, user posted image .
Nikoli še v življenju nisem tako počivala kot zdajuser posted image user posted image user posted image , seveda oblečena sem minimalno.

clock-img

10.06.2010, 14:16

clock-img

tannya

pencil-img

628

Fajn, če lahko počivate. Kaj pa tiste, ki delamo? Imam katera kakšno dobro finto za podelit? Pri nas nimamo klime in je zadnje dni ubijalsko.

clock-img

11.06.2010, 09:01

clock-img

tinkamarinka

pencil-img

118

Meni pomaga, če sem bosa. Imamo pa parket po celem štuku. Pa odprta vrata, da je malo prepiha med pisarnami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem