writing-img

Vročina 40

clock-img

02.12.2007, 19:01

clock-img

tt79

pencil-img

541

Že od prejšnjega tedna...v sredo zvečer, pa včeraj, danes spet...user posted image
Potem ji dam dozo dalerona, vročina pade in čez dan je spet vse ok-živahna, dobre volje, je, pije....ko je ura 18, pa vročina v 10 minutah naraste do 40.

Jutri bomo dale kri, pa vodo, stara je pa leto in pol.

Je katera imela podobne probleme zaradi zobov? Manjkajo ji le še vse štiri trojke.

clock-img

02.12.2007, 19:05

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Vrjento ji mankajo vse štiri trojke in petkeuser posted image

Zaradi zobkov otrok nima temperature tako visoko, lahko je viroza ali pa vnetje. Kaj hujšega pri tako malem otroku naj nebi smelo biti. Če traja od srede pa le k zdravniku

clock-img

02.12.2007, 19:18

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

40 vročine se meni zdi preveč, da bi bili vzrok lahko zobki.Po moje bo šlo za kakšno virozo, kar na pregled jo peljita, da bo bolj sigurno!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

02.12.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

ali pa za 6 bolezen?user posted image Dandanes se ne ve več.kaj nam otroke napada,ko pa je na stotine virusov.Od zobkov pa ni mogoče imeti tako visoko temperaturo.Nekaj se je skuhalo,najbolje je,da vam kar pediater poda diagnozo.

clock-img

02.12.2007, 21:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

kolikor je meni znano, so lahko tako viske temperature in nihanja pri uroinfektu
lahko gre za virozo
sama pa sem v otroštvu imela tako vročino zaradi izraščanja zob

clock-img

02.12.2007, 22:04

clock-img

draganav

pencil-img

147

Tudi midve sva imeli vročino 40 pri uroinfektu. Stara je bila 15 mesecev, drugače se je super počutila, ko smo pa dali vodo se je pa videlo kaj je. Kar k zdravniku in naj ji vzamejo tudi vodo.

Upam, da bo vse vredu.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

03.12.2007, 00:12

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Mi smo imeli vročino 40 pa pol zaradi zobkov.

clock-img

03.12.2007, 07:16

clock-img

mika

pencil-img

6485

naša je imela vročino 40, 5 pri bakterijski angini. groza...celo telo mrzlo, glavo pa vročo.
za zobke je men P rekla, da vročina naraste do 38, kar je več, kaže na nekaj druga.

clock-img

03.12.2007, 12:53

clock-img

aezzy

pencil-img

271

zaradi zobov tezko verjamem, da je takale vrocina.
petraa, kaj ste res imeli 40,5 zaradi zob???? joj, revica/revcek.

lahko je 6 bolezen, tipicno je, da je zelo visoka vrocina 3-4 dni, potem pade in se pojavijo pikice.
jaz bi sla k zdravniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem