cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtec...

clock-img

11.06.2005, 22:17

clock-img

Anonimen

Z mojim sva imela dogovorjeno,da bom delala po štiri ure in bi se z varstvom Maške ravno izšlo.
Zdaj pa so mu ponudili boljšo službo-več časa bi bil z nama in boljšo plačo bi imel.Ne izide pa se z varstvom.Zanima me,če v jasli res vpisujejo le aprila?

clock-img

11.06.2005, 22:21

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Vprašaj v vrtcu (kamor bi pupo vpisala) - če imajo prostor, ga sprejmejo kadarkoli!

Lp :muca:

clock-img

11.06.2005, 22:26

clock-img

Anonimen

Bi blo res najbolje.Mi jo je pa tako hudo pustit tujcem.Saj vem da ne bo prva ne zadja ampak:((:((

clock-img

12.06.2005, 09:03

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz sem šla po vpisnico za v vrtec že zdaj... Pa mi je rekla da če bo prostor ga lahko dam v jasli že marca oz. aprila; drugače pa šele septembra ko bodo delali nove skupine. Gre pa za vrtec Ciciban za Bežigradom, ki ima tri enote jasli.

LP Tina

clock-img

12.06.2005, 20:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

**** - v vrtcu se imajo otroci prav fino!

clock-img

12.06.2005, 21:48

clock-img

Anonimen

Saj vem Viv,ampak ne morem iz svoje kože:(
Maša samo da vidi otoke navdušeno upije in jih hoče pobožat.Zadnjič je tako navdušeno klicala eno punčko,da je una prou pobegnila:)-
Mislim da s prilagajanjem ne bi imela težav...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem