writing-img

Vse mariborske nosečke ki ste Rh negativa!

clock-img

26.05.2009, 14:40

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

Prosim za pomoč!

Kakšen je postopek v Mariborski bolnišnici za Rh negativa ko moraš it kri dat da ti nardijo tisto zdravilo!????

Prosim pomagajte!

clock-img

26.05.2009, 14:45

clock-img

Lenck

pencil-img

431

Sicer nisem iz MB, me pa zanima, o kakem zdravilu govoriš, da daš zanj kri. user posted image

Na drugem koncu Slovenije damo kri namreč samo zato, da ugotovijo, ali smo Rh- ali ne, za izdelavo zdravila pa ne, tudi zdravila nobenega ne dobimo, če misliš kaj drugega kot injekcijo v rit...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

clock-img

26.05.2009, 14:52

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

(indirektni combov test). Potem pa dobis injekcijo Roghama.

clock-img

26.05.2009, 14:55

clock-img

Anonimen

ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to.
Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke?user posted image

clock-img

26.05.2009, 15:05

clock-img

Lenck

pencil-img

431

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ja sej to je to,ti daš kri da ustvarijo cepivo prov zate potem ga pa prideš iskat naslednji dan ali čez 2 dni k ti ga more G ali pa sestra v rito zapičit in to je to.
Lenčk kam si se izgubila nč več ne prideš med septembrke?user posted image

jaz nisem dala nič svoje krvi in ničesar niso zame ustvarili posebej, pa sem že dobila tole piko v rito v 12. tednu, po hitrem postopku user posted image kri za test pa sem dala pač prvič, ko itak daš za vse mogoče kri (na prvem pregledu) user posted image a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo?

larilu, saj pridem včasih malo mimo, pa ker sem bolj redko, ugotovim, da ste 50 strani naklofale in sem itak čist izven user posted image pridem pozdravit user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

clock-img

26.05.2009, 16:20

clock-img

jullie

pencil-img

665

meni so lani dali injekcijo v 28.tednu in tudi letos bo  tako... in nič drugega ni blo treba..sicer nisem iz MB-ja

clock-img

26.05.2009, 21:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck
a to v mb resno izdelujejo posebej zdravilo?

Možno, da bom brcnila v temo, ampak se mi zdi, da so meni enkrat razlagali nekaj o koncentraciji zdravila. Zame niso imeli prave in so šli po novo flaško. Ne sanja pa se mi, od česa je ta koncentracija odvisnauser posted image . Tako da je mogoče to mišljeno?

clock-img

27.05.2009, 10:44

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Jaz sem se šla še enkrat kri dat zdej v 2.user posted image  ,da so preverl če sem še rhd- in sem še user posted image ...no pol sem pa po dveh dneh šla iskat to zadevo in jo nesla svoji G ,ki mi jo je dala v ramo..-bila sem v 28 tednu...

clock-img

27.05.2009, 11:25

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Prvo injekcija isto v 28.tednu (moj je Rh+, tako da sem jo morala dobiti-baje da če bi bil -, da ne bi bilo potrebno), drugo pa po porodu...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem