writing-img

Vsi me živcirajo!

clock-img

25.02.2008, 09:08

clock-img

dadica

pencil-img

556

Do poroda imam še 18 dni!!! pa me vsi že kličejo in živcirajo bo kaj ali nič. Kot da sem sama kriva, da še nisem rodila. Javljajo se mi znanci, ki me pol leta niti videli niso in me kličejo in  pošiljajo SMS kdaj grem rodituser posted image . Tudi sama bi si želea,l da bi bilo čim prej, ker sem že nestrpna ampak to pa je obup.
Res da sem prvič rodila skoraj mesec dni prehitro, ampak kje pa piše da bo vedno isto!

Tako zdaj mi je malo lažje pri srcu!user posted image

lp dadica( zaenkrat še user posted image )

clock-img

25.02.2008, 09:11

clock-img

fragola

pencil-img

3082

veš kako je to ljudje smo firbčniuser posted image
ti ne se sekirat, ti boš šla pa itak rodit ko se bo otroček odloču, lahko bo tudi 14dni čez rok!

pa srečno in zdarvega user posted image ti želim!

clock-img

25.02.2008, 09:13

clock-img

petrolejka

pencil-img

147

Predlagam, da izlopiš telefon. Tudi mene non stop sprašujejo kako je, kdaj bo... Ko bo bo in bodo obveščeni. Ne vem, a folk ne razume, da si proti koncu želimo vzeti čas zase in imeti malo miru!?? Jaz se sploh ne oglašam več na telefon in en odgovarjam na mejle. Če so pa tako "zahojeni", pa naj bodo. Ne oziraj se na njih! Vzemi si čas zase!

clock-img

25.02.2008, 09:15

clock-img

Anonimen

a ni lepo ? men se je pa to tko fino zdel, da se je en zanimal zame :)

clock-img

25.02.2008, 09:19

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Joj, se spomnim teh časov in občutkov (rodila 8 dni čez rok). Sem nakurla vsakega, ki je firbcal kdaj bo in mi težil po telefonu. Za drugič sem se odločila, da ne povem točnega roka (skoraj) nobenemu, ker mi je šlo to res na živce. Kot da je že kateri user posted image notri ostal....user posted image

clock-img

25.02.2008, 09:22

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

tko pač je..nimaš kaj..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

25.02.2008, 10:05

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Za hec poglej z drugega zornega kota. Te pokličejo in gre klepet na njihove stroške, poleg tega jim lahko obzirno poveš, da ko boš rabila pomoč jim boš že sporočila. Če pa jim je dolgčas jih povabi, da ti pridejo hišo pospravit (okna pomit, zavese oprat in obesit, perilo zlikat,...)- ene generalne spomladanske čistke se verjetno ne bi branila, a ne? Pa da vidimo, koliko jih bo za akcijo in če te bodo čez en teden spet poklicali. Malo me žlehtnoba- je ravno pravi čas, pa tudi pri meni gre user posted image počasi h koncu in se mi prav nič ne da. 

clock-img

25.02.2008, 10:20

clock-img

dadica

pencil-img

556

Saj vem, da nič slabega ne mislijo, samo sem trenutno hormonska bomba na dveh nogahuser posted image in mi včasih manjka zelo malo do eksplozije! Mogoče pa jih zato tako zanima, ker mi bodo po porodu vsi hoteli nudit pomoč v gospodinjstvu in pri otroku, da se bom jaz lahko odpočila prvih šest tednov po porodu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem svizec zavije čokolado!!!user posted image

lp dadica

clock-img

25.02.2008, 10:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene so tudi začeli vsi možni klicat okoli pdp-ja, po njem pa sploh. Sej je lepo, če se en zanima zate, ja, kot je ena napisala, ampak ene 3 kolegice so me pa vsak dan klicale in samo vprašale, ali je kaj user posted image  Mislim, pa saj ko bo, bom vse obvestila. In tudi sem.

clock-img

25.02.2008, 13:00

clock-img

Neni13

pencil-img

391

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rodila 6 dni čez rok. Lahko si predstavljaš kako je to bilo...Na sms-e in maile sploh nisem več odgovarjala...
Ja, takrat se vsi spomnijo...
Ignoriraj in uživaj še zadnje naspane noči...
user posted image  si bo že sama izbrala datum, ko želi imeti rojstni dan...

clock-img

25.02.2008, 13:01

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Bodi raje vesela nosečka, in jih ignoriraj! Zato imamo dva ušesa!

Lep porod

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

25.02.2008, 13:04

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Men se je tud zdel lepo, da jih zanima kako je z mano...bolje kot pa da bi bila pozabljena od vseh

Marcel in Zarja

clock-img

25.02.2008, 15:21

clock-img

portugalka

pencil-img

154

joj dadica
tako zelo znano iz drugih situacij....
preden sva zanosila
kdaj bo, kako da ni še
in podobno
potem ko sva zanosila - zakaj pa nam niste povedali, zakaj se to skriva (mislm, nihče ni skrival... sam a boš ti klical zdej vse daljnje sorodstvo s katerim se vidiš enkrat letno???? norija totalnauser posted image )

pa naj se folk mal zase briga
mene tud to tolk razživcira, res
kr neki se vtikajo .... meni to sploh ni jasno...k sama ne bi tega počela in odgovor
"eni smo pač firbčni" mi dvigne pulz res
mislm, še kak blesav izgovor za vtikanje v tuje zadeve?
grozauser posted image
jst bi res izklopla telefon al pa  konkretno in jasno postavila meje!

midva jih enostavno zignorirava in je
trenutno v 27t - in kako bo na koncu s tem teženjem sporočim takrat... user posted image

veliko miru in lahek porod želimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem