writing-img

W Pušenjak !

clock-img

24.08.2010, 19:40

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Danes sem imela amniocentezo in to mi je bila velika travma še iz prejšnje nosečnosti. Raje bi šla še 2x rodit (kljub 8 uram popadkov in CR), kot pa na AC, ker me je prejšnjič bolelo kot hudič. Ampak danes je bil dr. Pušenjak in sploh nisem vedla kdaj je začel in kdaj je končal! Hvala medicinski fakulteti za dr. Pušenjaka! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2010, 20:43

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

To je pa lepo slišat.

clock-img

25.08.2010, 20:46

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Ja, Pušenjak je car! Meni je najprej delal AM, nato morfologijo, na koncu še CR...in potem je postal še moj izbrani G user posted image
Za naju z možem je on pravi bog v belem!

clock-img

26.08.2010, 10:58

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

To imaš pa res srečo, da si prišla k njemu. Baje, da je praktičn nemogoče njega dobit za osebnega G.

clock-img

27.08.2010, 12:40

clock-img

kenya

pencil-img

424

On je tudi moj izbrani g. in meni je res car user posted image user posted image user posted image , čeprav ne ravno gostobeseden, ampak zelo realen. Tudi meni je delal biopsijo horionskih resic in je bilo isto kot pri tebi, sploh nisem vedla kdaj je začel in kdaj končal.

Nobody promised you easy life.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem