writing-img

ZNAKI OPLODITVE

clock-img

04.09.2005, 18:50

clock-img

NOVIČKA

pencil-img

13

Ali lahko nekaj ur trajajoči občasni krči v enem izmed jajčnikov in nočna slabost v času ovulacije pomeni oploditev ali je to le znak ovulacije (poleg izcedka)?

clock-img

04.09.2005, 19:06

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem imela takoj po ovulaciji (20. dan ciklusa)podobne težave, kot jih ti sedaj navajaš, včeraj pa sem na testu zagledala . Ne vem, če so bile te bolečine povezane z oploditvijo, ampak nekaj je definitivno bilo, ker takšnih bolečin prej nisem imela nikoli. Tako, da možno je vse.

clock-img

04.09.2005, 19:07

clock-img

pika74

pencil-img

6782

lenika a nisem jaz takrat tebi napovedala, da si noseča, k smo se menle

no vidiš - pa sm mela prou

clock-img

04.09.2005, 20:01

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja Pika, si mi napovedala, pa je potem ena rekla, da je nemogoče, da je še prezgodaj karkoli občutit.

clock-img

05.09.2005, 03:07

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

mene so tud jajčniki bolel med "ovulacijo" letos januarja (pa me prej nikol niso) ... februrja pa ni blo M ... sicer ne vem ali je to sigurni znak, ampak taka je moja izkušnja

clock-img

05.09.2005, 11:23

clock-img

NOVIČKA

pencil-img

13

Jaz sem imela tako hude krče, da sem morala kar počepniti, in to 16. dan ciklusa. Še nikoli se mi ni zgodilo kaj takega. Trajalo pa je cel dopoldne.

clock-img

05.09.2005, 11:30

clock-img

NOVIČKA

pencil-img

13

Še nekaj: Dr.Pušenjak na Med.over.net mi je odgovoril, da se oploditev in vgnezdenje ne občuti in da to ni imelo nobene veze z ničimer.

clock-img

05.09.2005, 12:00

clock-img

štorklja22

pencil-img

9

Punce živijo!

A mi lahko prosim poveste, koliko časa prej je potrebno nehati jest kontracepciske tabletke, da lahko zanosiš? Stara sem 22 let in jem tabletke že 7 let. Ker si otroka močno želim, sva se s fantom odločila za en korak naprej v najinem življenju.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
lp

clock-img

05.09.2005, 12:04

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Kolikor vem 3 mesece (je treba pocakat, da se telo uredi).

Veliko srece.

Mene je tud jajcnik bolel (desni), tako da drzmo pesti, da se Pusenjak moti.

clock-img

05.09.2005, 12:06

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ja, 3 mesece prej, vendar, ce prej zanosis ni nic narobe. Oz., ce prej pride do oploditve jajceca, je manj verjetno, da se obdrzi, ni pa z plodom potem nic narobe. Po Pusenjaku.

clock-img

05.09.2005, 12:27

clock-img

štorklja22

pencil-img

9

Hvala vam za odgovor.

lp

clock-img

05.09.2005, 12:49

clock-img

Alja

pencil-img

2

meni je ginekolog rekel da ni potrebe po čakanju (z zdravniškega stališča naj ne bi bilo nič narobe z otrokom)

clock-img

05.09.2005, 13:57

clock-img

A_A

pencil-img

310

Kolikor vem, je dobro počakati 3 mesece po prenehanju jemanja KT zato, da se maternična sluznica odebeli, kar omogoča lažjo vgnezditev oplojenega jajčeca.
Nič pa tudi ni narobe, če slučajno zanosiš že prej, le možnost spontanega splava se nekoliko poveča.

clock-img

05.09.2005, 15:02

clock-img

janja

pencil-img

1559

Novička, nekje sem prebrala, da nekatere v času ovulacije bolijo jajčniki. Tudi mene so že kar nekajkrat, nazadnje ta cikel. Traja pa bolečina največ 24 ur. Mene je včasih tako bolelo, da sem komaj stala na nogah.

čau, Janja

clock-img

06.09.2005, 10:55

clock-img

girly

pencil-img

951

jup, bolečina v času O naj bi bila normaln pojav. Lahko celo rahla krvavitev...tko so meni povedal pri G. Mene tud bolijo jajčniki,ampak mene itak občasno skozi cel cikel...tko da nisem ravno pravi naslov za te vprašanja

lep dan

clock-img

06.09.2005, 15:46

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Mene pa je tokrat prvič bolelo.

clock-img

06.09.2005, 15:56

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Vceraj sem izprasala se svojo sestro o tem (ki je sicer specializantka splosne medicine, tako da se z dr. Pusenjakom ne more merit, a vseeno) in je rekla, da potem, ko se jajcece oploci, se v jajcniku naredi neko rumeno telesce in da to bi pa lahko obcutili kot zbadanje ali zmerno bolecino. Je pa tudi rekla, da je tezko rect, da cutimo glih jajcnik, ker je lahko tud crevo al pa bog vedi kaj vse tam.
No, vseeno se lahko fopamo, da nas je zbadalo, ker je prislo do oploditve in se veselimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem