writing-img

ZUP - Academia ali PF MB

clock-img

08.09.2011, 20:37

clock-img

j.urska

pencil-img

36

Pozdravljeni.

kakšne izkušnje imate z opravljanjem izpita iz ZUP-a? Kako je na Academii v Mb ali na Pravni fakulteti Mb? Odločam se in zbiram mnenja.

Prosim za kakršnokoli izkušnjo, hvala lp

clock-img

08.09.2011, 20:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem letos opravljala izpit iz ZUPa na upravni akademiji ... so rekli da redko kdo pade, da je čisto v izi ... nopa ni bilo tako ... nas je mogoče samo 30% naredilo. So pa predavatelji fajn, pa tudi gradivo ki ga dajo je več kot dovolj (+ zakon, seveda), za uspešen zaključek. Je pa res treba znat v nulo vse, ker če na ustnem zasumijo, da nekega področja ne obvladaš, si pečen.

clock-img

08.09.2011, 20:57

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Jaz sem pred leti delala na Pravni v MB in imam pozitivne izkušnje. Ni bilo na izi, grozljivka pa tudi ne

clock-img

09.09.2011, 08:31

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem bila z academii zelo nezadovoljna, sicer nisem upravljala zup-a ampak sem tam študirala, pa vseeno.... 

clock-img

16.09.2011, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.09.2011, 13:17

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Jaz sem delala na PF, pa je bilo zelo ok. Predavanja so bila dovolj zanimiva, da si si veliko zapolnil že iz predavanj. Sam pisni del je bil sestavljen iz kakih 70 vprašanj tipa a,b,c,d odgovorov - pa tako sestavljen, da če si tukaj veliko mimo fasal, potem nisi znal tak nič. V nadaljevanju pa si moral napisati odločbo, kar tudi ni bilo težko. Ustno je bilo malenkost težje, odvisno kdo je bil izpraševalec, ampak če si znal osnovno teorije in imel pač nekaj logike, je tudi šlo skozi. Morda meni ni bilo tako težko, ker sem se že pri delu srečala z ZUPom in sem znanje iz prakse imela, morala pa sem ga še teoretično izpiliti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem