cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Začaran krog:(

clock-img

28.10.2009, 10:38

clock-img

Anonimen

Pozdravljeneuser posted image

Ne vem kako naj začnem ampak nekomu moram zaupati kaj me mori zadnje čase, sem v nosečnosti po carskem rezu in bi zelo rada rodila narvno kar mi je tudi g.svetoval in pravi da imam možnost.
Bolj ko se bliža moj pdp bolj me mučijo turobne mračne misli kaj če-se kaj zgodi z otročkom in z mano vem da mi bodo pomagali ampak kaj če v tistem trenutku ko bom morala rodit pa če se kaj zaplete ne bodo ob meni takšni ljudje ki bi znali ukrepati pravočasno med takim porodm sploh ker berem kaj vse se lahko zgodi vem da bi morala biti vesela in si rečem vse bo vredu tudi doma me podpirajo,pa kaj ko potem spet razmišljam o teh stvareh sploh ne znam z začaranega kroga teh mračnih misli.user posted image user posted image

Je že bila v kakšni podobni situaciji?

clock-img

28.10.2009, 10:51

clock-img

čebeli

pencil-img

566

Draga moja anonimna...pa kaj se sekiraš vnaprej? Res da zaenkrat še nisem v tvoji situaciji, ker moja nosečnost po CR ni trajala...ampak, dej odvrni svoje misli od vsega tega. Zaposli se z nečim, kar rada počneš...mogoče bereš, ali pa kakšna ročna dela...za bebiko, ki jo čakaš...Na svoj porod lahko vplivaš tako, da si vesela in se dobro počutiš!

clock-img

28.10.2009, 11:23

clock-img

charlyka

pencil-img

823

se strinjam, najbolje kar lahko narediš je, da si optimistična, vesela in se zaposliš z nečim, da odženeš hude misli... misli na malo pikico, ki bo kmalu v tvojem naročju user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 12:05

clock-img

alexjera

pencil-img

125

Pozdravljena,

najslabše je, da razmišljaš kaj bo? Saj ne veš. Misli pozitivno. Če si želiš naravnega poroda, poizkusi, še vedno lahko naredijo carskega. Če pa te je strah se z ginekologom zmeni za carskega in se nehaj obremenjevati. Po izkušnjah mojih prijateljic, ki so v prvo imele carskega, so v drugo ginekologi, porodničarji in babice še bolj pozorni na potek in navadno preverijo, kaj je šlo prvič narobe. Mislim, da se nimaš česa bati, raje uživaj, boš imela več koristi od tega.

Pa srečno.

clock-img

28.10.2009, 14:35

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

nima osebne izkušnje, imam pa znanko, ki so ji prvič naredili CR, drugič pa je rodila vaginalno. KOlikor vem je bilo vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem