writing-img

Začasno bivanje in vloga za vrtec

clock-img

07.12.2006, 20:00

clock-img

ona

pencil-img

3685

Zdej me pa nekaj zanima in sprašujem v imenu ene moje kolegice,ker sem ji obljubila,da bom vprašala tukaj!
Ona trenutno živi s partnerjem in otrokom na enem naslovu,nista pa poročena!Zdaj bosta šla narazen in se bo ona odselila stran v najemniško stanovanje!To potegne za sabo tudi manj plačevanja vrtca,ker bo samohranilka!Zanima pa jo,če lahko še vedno obdrži ta stalni naslov,kjer je živela s partnerjem,da ne bi menjavala dokumentov in če bo za spremembo vloge za znižano plačilo dovolj le začasni naslov prebivališča?
Upam,da ste me razumele?user posted image

clock-img

07.12.2006, 20:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz mislim, da bi potrdilo o začasnem bivališču moralo zadostovat. Z njim namreč dokazuje, kje dejansko živi, stalno bivališče pa itak mora vsak imet prijavljeno. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.12.2006, 21:04

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Sicer se nisem ločila (še), a pred 2 mescema smo to urejal. Vlogo za znižano plačilo vrtca urejaš na občini stalnega bivališča. Kako bo pa dokazovala da je samohranilka je pa ??. Ker je meni na občini rekla, da se upošteva stalno bivališče in začasno biv. ne pomeni da ni skupnega gospodinjstva. Najboljš da pokliče na občino kako imajo.

So pa vsi ti papirji res sami poti in stroški.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem