writing-img

Za vse, ki ste iskale leseno stajico ...

clock-img

14.02.2008, 09:40

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

... danes sem jo videla v Leclercovem katalogu. Do 24. februarja prodajajo leseno osmerokotno stajico (113 × 113 cm) po 67,90 €. V živo je nisem videla, na sliki je pa videti OK.

Mi imamo Neckermannovo pravokotno stajico (100 × 70 cm) in mali prav uživa v njej user posted image .

clock-img

14.02.2008, 09:41

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Tudi rutar ima leseno stajico v svojem katalogu. Je pa pravokotna.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

14.02.2008, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2008, 11:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni so tudi lepše kot tiste z mrežo. Najbrž se malček lažje dvigne ob njej, če ima trdno oporo, da se prime.

clock-img

14.02.2008, 14:33

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Meni so tudi lepše kot tiste z mrežo. Najbrž se malček lažje dvigne ob njej, če ima trdno oporo, da se prime.

Ja, naš že poskuša user posted image . Pa tudi drugače mu je les ful zanimiv, rad tolče po njem z igračkami.

clock-img

14.02.2008, 14:41

clock-img

Anonimen

Joooj, si  ne predstavljam, kolikokrat bi se moj butnil z glavo ob isiti les, ko bi na tla treščil.
No, saj najbrž se tako potem utrdi ali kako.

clock-img

14.02.2008, 18:54

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Joooj, si  ne predstavljam, kolikokrat bi se moj butnil z glavo ob isiti les, ko bi na tla treščil.
No, saj najbrž se tako potem utrdi ali kako.

mene je bilo tud tega strah, pa mislim da v 2 mesecih uporabe se ni ornk butnila vanjo. morda kdaj oplazila, ko se je spustila dol ali ji je spodrsnilo, ampak da bi se prav udarila, pa ne. definitivno pa je velika prednost lesenih, da imajo trdo oporo za dvigovanje, hojo ob opori,... nššnasa ima se vrata, tko da ima po potrebi odprto/zaprto in prav uziva not.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem