writing-img

Zakaj zavračnje GH??

clock-img

24.03.2008, 14:47

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Zanima me, ali ima katera podobno izkušnjo?
Moj sin je star 7,5 meseca, z GH sva začela pri 5 mesecih. Zadnji mesec je začel prav lepo jesti, imava 2 obroka (včasih 3, če noče mleka) GH, dopoldne sadje, popoldne kosilo. Pojedel je ponavadi cca 200  ml GH na obrok in včasih še več.
Zadnji teden pa ful slabo poje, sadja še poje malce (ampak nič proti prej), ali pa skuto, ostalega (kosila) pa noče. Enostavno noče odpreti ust!! Karkoli mu naredim. Npr. danes je imel že 3 obroke, vendar samo mleko, ker kosila spet ni hotel. Pa tudi pri mleku se moram kar potrudit (ga malo prisilit), da ga spije. To se mi res zdi čudno, da je kar naenkrat nehal jesti GH?! Bolan ni, je dobre volje. Ima sicer že dva zobka in mislim, da so na "pohodu" novi. Ali je možno, da se vse to dogaja zaradi zobkov? Prosim kak nasvet ali vašo izkušnjo, da se malo potolažim. HVALA! lp

clock-img

24.03.2008, 15:13

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Ja ,je možno da zaradi zobkov.
pa otroka nič ne sili user posted image

clock-img

24.03.2008, 16:17

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Možno, da so zobki, mogoče se kaj loteva....

clock-img

24.03.2008, 18:22

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Včasih brez razloga nočejo jesti. Tako kot takrat ko imajo npr. preskok v rasti in bi samo jedli, tako se zgodi tudi, da pač tudi po 2 dni skoraj noče nič pojesti oz. veliko manj.
Če pije mleko mu daj mleko, ali pa namesto mleka daj kakšen gosti obrok.
ČE so zobki mu probaj dati kakšen hladen obrok več (puding, jogurt, skuto...), to jim zelo paše za dlesni. Nič hudega, če bo imel 3 mlečne obroke in nobenega zelenjavnega kakšen dan.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

24.03.2008, 21:45

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

ja..nas mamice skrbi...moj tudi včasih noče skor nič, kaj mu dam....včasih celo banano poje, ali pa sploh noče ust odpret...ga ne silim, če vidim, da noče...on ž ve verjetno...imajo različna obdobja, kot mi...po moje

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

26.03.2008, 14:48

clock-img

sergi

pencil-img

29

Pri nas je isto. Jaz sumim da so zobki kaj druga ne more bit. Takrat ko pač noče jest je ne silim, ji dam samo mleko, popoldan pa kakšno skutko s sadjem. Smo že imeli obdobje ko je 1 teden jedla samo gosto hrano, mleka ni hotela razen 1x ponoči, drugi teden je pa bila situacija obratna. Se ni nič za sekirat če kakšen dan več je drugi pa manj samo da raste, res je tudi mi nimamo vsak dan istega apetita.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem