cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zamašen nosek

clock-img

09.12.2007, 19:15

clock-img

saraja

pencil-img

770

Žan je star 16 mesecev. Nos ima ful zamašen, pa mu nonstop dajem fiziološko, pa se mi zdi da nič ne pomaga. Iz nosa mu ne teče nič, tako da ne vem kaj naj storim, slišam, pa da govori skoz nos. Pomagajte z nasveti!

Hvala

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

09.12.2007, 19:56

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Operil v spreju za otroke...trikrat na dan po en špric v nosnico ene dva dni NE VEČ, ker izsuši sluznico. Pa gre nahod!

Lep pozdrav! K

clock-img

10.12.2007, 08:12

clock-img

honey

pencil-img

2567

Zdaj obstaja še neki drug sprej, mislim da Olynth ali nekaj podobnega, ki sluznice ne izsuši, ampak jo vlaži!!! Tako da se ga lahko uporablja dalj časa, je pa primeren tudi za otroke. Deluje pa preverjeno, ga uporabljamo že nekaj časa. Poskusi!

clock-img

10.12.2007, 08:33

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Samo ne vem, če je Olinth za otroke manjših kot 2 let. Jaz sem kupila v lekarni Olynth, pa mi je rekla, da to ni za otroke, sem ji povedala kolko je stara, sem pa tudi jaz že premišljevala, da bi mu probala našpricat, ker Olynth ne izsuši sluznice, operil pa izsuši.

clock-img

10.12.2007, 09:17

clock-img

Anonimen

Se pravi,da ima zabasna v sinusnem predelu,da so se sinusi vneli.
najbolje je res čim več vlažit,pa takim dajo pri zdravniku antibijotične kapljice.
Poskusi še z Aquamaris šprejem,ta se razprši bolj globoko v nosnice,kot nalivanje fiziološke.

clock-img

10.12.2007, 09:43

clock-img

mml

pencil-img

4156

Na škatli od Olyntha piše, da je za otroke od 2. do 6. leta starosti

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

10.12.2007, 10:24

clock-img

saraja

pencil-img

770

Hvala vsem za nasvete! Bom pa vseeno poskusila z Olynthom!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem