writing-img

Zanima me ....

clock-img

26.03.2006, 21:29

clock-img

zorica

pencil-img

770

Skoraj dva tedna sem imela povišano BT iz 36,2 na 36,7.Včeraj mi je padla na 36,5 danes pa spet 36,7.
Mar lahko sedaj, ker ni konstantno povišana avtomatski vem, da ne morem biti noseča?

Prosim za vaše mnenje !

clock-img

27.03.2006, 07:33

clock-img

hati

pencil-img

603

Tole merjenje temperature zna bit včasih malce dvomljivo. Počakaj na izostanek menstruacije, če je ne bo naredi test. Edino tako boš vedela pri čem si.

clock-img

27.03.2006, 20:50

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Baje na merjenje bazalne temperature lahko vpliva več dejavnikov.
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php?page=20050714234342454

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

27.03.2006, 22:40

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

0,2 stopinje ni tak padec, da bi lahko karkoli povedal. Če naprej ostaja povišana, potem so še vse šanse, da si noseča.

clock-img

28.03.2006, 18:17

clock-img

Anonimen

Se pridružujem hati, počakaj na izostanek in šele potem naredi test. Držim pesti da ti uspe.user posted image

clock-img

29.03.2006, 09:26

clock-img

zorica

pencil-img

770

user posted image user posted image user posted image

včeraj je  user posted image prišla.Pa tako sem imela lepo povišano temperaturo, da sem si res mislila da lahko upam.
Hvala vseeno za odgovore!

clock-img

30.03.2006, 09:00

clock-img

hati

pencil-img

603

Ne bodi žalostna. Ta mesec pač še nisi bila na vrsti. Veliko nas je, ki iz meseca v mesec čakamo in upamo. Vem da si razočarana in jezna, ampak kaj ko ne pomaga nič. Pravijo, da si otroci sami izberejo starše. In tisti princ ali tista princeska ki bo enkrat tvoja, se še ni odločila. Torej moraš še malo počakati. Pa potrudi se z nasmehom na ustih, čeprav ne gre vse gladko in po načrtih.

Vsem nam čakajočim želim, da bi čimlažje pričakale srečen dan.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2006, 09:15

clock-img

naja78

pencil-img

2169

v user posted image ostane povišana tem.ponavadi nad 37 stopinj.
zato pravijo da je ponavadi user posted image vroče.user posted image user posted image

resno za 0,2 ni razlike.dvig temp.pa mora bit za najmanj 0,5 stopinje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem