writing-img

Zanositev po nesreči

clock-img

19.10.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

Povejte mi, na kakšne načine lahko ženska zanosi po nesreči ?  Jasno mi je, da ženska zanosi po nesreči, če med seksom, se pravi na na vrhuncu poči kondom, če recimo zataji kontracepcija,....Kakšne pa so še ostale nesreče ?

clock-img

19.10.2007, 19:53

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če se spotakneuser posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

19.10.2007, 19:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Naklepaš kaj user posted image

Nama je uspelo tole po (ne)sreči - jaz ne prenašam dobro kontracepcijskih tablet - in sva pač prakticirala tisti mesec tudi brez. Jah, narobe sva mislila. Imava pa sedaj najino največjo srečo user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

In pade na lulek? Stoječ. Brizgajoč.

clock-img

19.10.2007, 20:01

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Jaz sem prvič zanosila po nesreči - beri v prenesenem pomenu, ker sva bila že 7 let poročena. Brez zaščite, jaz rečem mojemu: Ma daj, saj nikomur ne uspe na prvo... No, tega več ne trdimuser posted image

Smo pa v drugo zato imeli več delauser posted image

clock-img

19.10.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

user posted image user posted image user posted image

Jaz pač ne verjamem zgodbicam da se ponesreči. Običajno je nesreča kar načrtovana, vsaj iz ene straniuser posted image .

Možno je res edino če poči kondom(čeprav pametn človk gre po tablete pol), al pa če resnično padeš v tisti procent ko ti kontracepcijske ne "primejo".
To kar je pa L_P napisala pa zame ni nesreča, k vsak pametn človek ve da se to lahko zgodi če ni zaščiten in prevzema pol odgovornost. Torej se ne ponesreči ampak zgodiuser posted image .

clock-img

19.10.2007, 20:05

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pa nič nam ne manjka, prav fino se imamo user posted image - sej zato sem napisala po srečiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Pa nič nam ne manjka, prav fino se imamo user posted image

Itakuser posted image
Vama se ni ponesrečilo, se je posrečilouser posted image

clock-img

19.10.2007, 20:15

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

Vedno nekdo načrtuje, ker dva odrasla vesta kaj se lahko zgodi ob nezaščitenem odnosu.

clock-img

19.10.2007, 23:34

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Če ga da ven za izliv, prej pa je lohk že kaj not prišlo. Kolegica zanosila na ta način.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

20.10.2007, 07:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je pa tako grdo, ko nekateri rečejo, da se jima je ponesrečilo - otrok se je ponesrečil?user posted image

Ne verjamem v poneserečenje. Kot je ena napisala, odrasel človek ve, kaj se zgodi, če ni začšiten.

clock-img

20.10.2007, 09:27

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Uf, jst tud ne maram, če kdo reče, da se je ponesrečlouser posted image
veliko raje rečem, da ni bilo dete načrtovanouser posted image je pa že zdej prineslo samo srečouser posted image

clock-img

20.10.2007, 10:24

clock-img

tulip

pencil-img

917

Verjetno to ni bilo mišljeno kot  'nesreča', ampak pač da nisi pričakoval, da se bo zgodilo.
Poči kondom, tabletka zataji, 'paziš' ali pa očitno premalo user posted image  - hote ali nehote - možnosti je več.user posted image

clock-img

20.10.2007, 10:40

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Uf, jst sem pa po naslovu sodeč mislila, da si imela prometno nesrečo in da si po njej zanosila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2007, 10:45

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Pri nas se je posrečilo par dni pred predvideno M, očitno sem v ciklu imela več O. Baje se zgodi ni pa pogosto. Ko je CB pokazal +, je bil šok, nikoli pa nisem pomislila, da sem zanosila "po nesreči", zdaj že prav komaj čakam to najino nečrtovano dete.user posted image

:)

clock-img

20.10.2007, 11:11

clock-img

Biba_24

pencil-img

19

Ženske a vam jaz povem, kako je tud možno.... če uporabita premajhen kondom in ta potem not ostane z vso tekočino....user posted image  user posted image ! Preizkušeno! Imamo zdaj najlepšga dojenčka!

clock-img

20.10.2007, 23:21

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Uf, jst sem pa po naslovu sodeč mislila, da si imela prometno nesrečo in da si po njej zanosila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image  user posted image

clock-img

21.10.2007, 11:53

clock-img

Ilije

pencil-img

945

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Meni je pa tako grdo, ko nekateri rečejo, da se jima je ponesrečilo - otrok se je ponesrečil?user posted image

Ne verjamem v poneserečenje. Kot je ena napisala, odrasel človek ve, kaj se zgodi, če ni začšiten.

Se kar podpišem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem