writing-img

Zaprtje in kašice

clock-img

16.04.2008, 10:15

clock-img

annie

pencil-img

1049

user posted image je imel sedaj par dni malce probleme s prebavo, bil je 2 dni zaprt, včeraj pa je zelo trdo kakal user posted image Sumin pa na te razne kašice, ki se mešajo z vodo. Do sedaj sem mu cca. 2 uri pred spanjem dajala milupino riževo kašico in pa hipp kašico breskev in marelica. Čudno se mi zdi, da ga je tale hipp kašica tudi zaprla, čeprav je sadna user posted image

Sedaj pa si mu sploh nobene ne upam več dat, imam pa polno škatel kupljenih z razno raznimi okusi. Kakšne so vaše izkušnje s temi kašicami, ali res tako zelo zapirajo? Drugače pa ima čez dan še dva obroka GH in res pazim, da mu ne dam stvari, ki zapirajo (banana, korenček...), če pa že, pa od teh stvari dodam čist mičken košček.

clock-img

16.04.2008, 10:50

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kar mi je znano rižolino zapira..... in baje banana tudi....

poskusi mu zjutraj v sadni obrok umešati eno marelico. jaz sem kupila suhe, jih kuhala do mehkega in zmečkala zraven jabolka, banane......

clock-img

16.04.2008, 11:19

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Kašice, ki se mešajo z vodo, vsebujejo precej odstotkov nadaljevalnega mleka (npr. Hippova jabolčna kašica 43%), ki gotovo ni iste sorte kot tisto, ki mu ga sicer daješ. Menjavanje mleka pa bi naj baje zapiralo... pa riž tudi zapira.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

16.04.2008, 11:59

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Jaz mu rajsi sama vmesam v rižolino npr. kuhano jabolko al banano. Da ne zapira pa mu velikokrat dam zraven tudi kuhano suho slivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem