cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaprtost polno dojenega malčka

clock-img

23.07.2008, 21:21

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Pozdravljene,
moj polno dojeni 5m user posted image  običajno kaka 3-4x na dan, zdaj pa že drugi dan nič - samo lula; tudi za apetit se mi zdi, da je rahlo upadel... Ima še katera podobno izkušnjo?
Pomislila sem že, da sem kaj takega pojedla (kar zapira), a ne jem nič drugacč kot ponavadi...
Hvala in LP.

clock-img

23.07.2008, 21:29

clock-img

tančir

pencil-img

73

Tudi jaz sem imela isto težavo pri svoji punci. Baje,da je to čist normalno,sam meni vseeno ta odgovor ni nič pasal in sem zato naslednje jutro popila veliko kefirja in donata in sva obe z Nežo pridno kakale že isti danuser posted image . Nasvet patronažne sestre!

Lp,Tanja

clock-img

23.07.2008, 22:29

clock-img

novopecena

pencil-img

840

imam sicer 3,5m starega poba (se dojiva) in sva imela obdobje ko je bil najprej zaprt 7 dni nato pa 14. sem klicala p in je rekla da je pri dojenih otrocih to čisto normalnouser posted image (zame ne). sem probala vse mogoče (beri: janežev čaj, termometer v ritko, masaža trebuščka,..), na koncu mu je pomagalo ko sem spila 0,5 donata. probaj in bo oba ofnalouser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

24.07.2008, 09:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.07.2008, 11:33

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

sladkane kamilice mu daj za piti kakšen dan. nam je zmeri pomagalo pa še zdaj jih kdaj skuham, ko je nuja.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

24.07.2008, 12:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.07.2008, 12:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Kot pravi Nalin, pri dojenem otročku je vse čist normalno, ali da kaka 1x na 10 dni, ali da kaka 10x v enem dnevu. Tako da pustite, bo že. Sploh če vidite, da se ne matra in napenja.
Sicer pa pomagajo zelo zelo zelo sladkane kamilice.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem