cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaptrje po Novalacu

clock-img

25.01.2011, 20:31

clock-img

ninchi9

pencil-img

435

Moj sin je star 14 dni. Ker se ne dojiva, smo na Novalacu 1. Je pa problem, ker mislim da je zaprt - sicer se pokaka 1x na dan, a je kakec zelo trd. Mali se zvija in joka, ko prda, včasih tako zelo, da zraven bruha oz. poliva, zaradi tega tudi slabo in nemirno spi.

Kaj mi svetujete - ali naj zamenjam mleko (in katero) ali obstaja še kakšna druga domača žavba??

clock-img

25.01.2011, 21:40

clock-img

emma83

pencil-img

635

Moj mali je tudi bil blazno zaprt po Aptamilu in ravno tako kot tvoj se je ful matral pri odvajanju. Najprej sem mu dajala sladke kamilice, da ga je pognalo, pol se mi je pa že neumno zdelo, da se otrok muči in sem zamenjala mleko. Zdaj smo na Hipp 1, mali lepo kaka vsak dan, blato je mehko, nič se ne muči zraven. Včasih še porajtam ne, da se je pokakal, ker se samo malo napne in je že konec.

clock-img

26.01.2011, 08:45

clock-img

Luns

pencil-img

226

Mleka je na tržišču ogromno in sama boš morala odkriti katero tvojemu otroku odgovarja. Ne sprejmejo vsi vseh enako, naš je imel super prebavo po Bebiviti, mullerjeva znamka.

clock-img

28.01.2011, 23:53

clock-img

kenya

pencil-img

424

IZVIRNO SPOROČILO: Luns

Mleka je na tržišču ogromno in sama boš morala odkriti katero tvojemu otroku odgovarja. Ne sprejmejo vsi vseh enako, naš je imel super prebavo po Bebiviti, mullerjeva znamka.

Ja, boš morala sam ugotovit kaj mu odgovarja. Jaz sem pri prvih dveh imela tudi Novalac in sem imela ves čas težave z zaprtjem. Probali smo še druge znamke, razen Aptamila in ni bilo kaj boljše. Zdaj pri 3. punci pa Novalaca sploh nisem probala ravno zaradi zaprtosti,ampak dala takoj Aptamil in ima super prebavo, še preveč user posted image , ampak bolje to kot zaprtost. Srednja hči je stara 2,5leti in ima še sedaj velike težave s tem, sicer ne vem s čim je to povezano, samo ni pa luštno.

Nobody promised you easy life.

clock-img

29.01.2011, 15:42

clock-img

amii

pencil-img

221

Mi imamo pa po novalacu super prebavo, samo je pa res, da mu ga dam le kot dopolnilo, drugače je dojen.
Aptamil in Babylove sta mi smrdela in tudi ni kazal nekega navdušenja nad njima, novalac pa obožuje.

Si pomislila da ima morda kolike? Pri 14 dnevih se namreč začnejo. Če je temu tako, ti po vsej verjetnosti nobeno AM ne bo pomagalo user posted image

Pa imamo svoj sonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem