writing-img

Zaskrbljena

clock-img

20.03.2006, 22:05

clock-img

Anonimen

Halo. Že dolgo prebiram forum. tudi midva se trudiva user posted image  že 6 mesecev pa še vedno nič. Skrbi me, da mi pouser posted image  vedno čez

nekaj časa steče ven. Ali je to normalno, se dogaja še komu? Ali bom tako sploh zanosila?

clock-img

20.03.2006, 22:07

clock-img

dix

pencil-img

897

to je povsem normalno, saj nekam mora it, kaj bi bilo če bi se to nabiralo v tebi? Bi te čez čas razneslo.user posted image

Lahko pa po sexu malo poležiš, čeprav bisvene razlike verjetno ne bo, boš pa mogoče bolj "mirna".

clock-img

21.03.2006, 07:44

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

nič ni narobe če steče ven... sem pa enkrat nekje slišala, da nekatere držijo noge v luft (kot sveča) ali pa kot ti je rela dix malo poležiš in ne vstaneš takoj....

clock-img

21.03.2006, 07:54

clock-img

Anonimen

Hm; koliko si pa ti stara, da sprašuješ take stvari? Ali si mogoče iz kakšnega drugega planeta dol padla??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 08:42

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Anonimen, se ne zdi posteno, da nekoga zafkavas pod krinko anonimnosti. Ce imas kaj za povedat, to povej naravnost. user posted image
In ves, ta forum je po mojem ravno temu namenjen, da se lahko med seboj pogovarjamo stvari, ki jih drugi ne vedo ali pa ne razumejo. Nihce se ne rodi pameten.user posted image
Tako, da bi ti bila hvalezna, da anonimne destruktivne izjave zadrzis zase.
Pa lep dan.

clock-img

21.03.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Pušenjak pravi, da je šus šus in da ni problema, če takoj po spolnem odnosu greš na WC ali pa se umit. Drugače pa 6 mesecev še ni doba za paničarit, vidva le lepo uživajta.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem