writing-img

Zateceni gleznji

clock-img

11.04.2005, 16:14

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Hej hej nosecke!
Zanima me, kako si pomagate pri zatecenih nogah, razen tega da se ulezez in jih imas malce zdvignjene. Meni zatecejo tako, da si komaj obujem cevle, potem me pa zacnejo se noge bolet....
:kuza:

clock-img

11.04.2005, 16:32

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Meni pomaga samo to, kar si napisala - ležati v dvignjenimi nogami 9nebesa

Včasih mi čez dan tako zatečejo, da me prav koža na gležnju srbi, ker je toliko raztegnjena. Če večkrat čez dan ležem, je vse ok :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

11.04.2005, 16:40

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
jaz sem imela zadnje 2 meseca tako zatečene noge, da sem nosila le še copate. Pomagalo mi ni prav nič....pasalo pa mi je, če mi jih je mož masiral tako, da sem vsaj občutek imela, da je malo bolje. So mi pa takoj po porodu noge splahnele in sem se potem prav fajn počutila, ko sem spet imela "manekenske" gležnje:)-

clock-img

11.04.2005, 17:19

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O cukerček ko bi imela vsaj manekenske gležne nazaj, ker se tudi jaz ubadam z temi buhteljni. Pa kaj morem se večkrat uležem pa tudi če sedim probam noge imeti drugače kot spuščene dol. Se mi zdi da mi najbolj zatekajo ob sedenju.
Radosti nas :nosecka:

clock-img

11.04.2005, 17:49

clock-img

babylove

pencil-img

2473

noge v zrak, pa je ;)!

clock-img

11.04.2005, 18:20

clock-img

pika**

pencil-img

407

paše, če dvigneš noge pa obvezno zvečer zeliščna kopel od Afrodite, potem pa masaža, potem pa aja, aja 9nebesa
najbolj komot so mi kakšni stari razvlečeni čevlji. Imam sigurno za 1 št. večjo nogo. kdo bi si mislil, da v mojih letih ( 38 ) noga še raste 8)8)

clock-img

11.04.2005, 19:31

clock-img

valentina.

pencil-img

175

Jaz sem imela tudi en čas gležnje kot krofe , pa so punce tle svetovale naj več pijem - vode in je precej pomagalo. Upam da bo tudi tebi.

LP, valentina

clock-img

11.04.2005, 22:26

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Čim več tekočine in obvezno čim manj slanega

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem