writing-img

Zatekanje rok

clock-img

28.06.2008, 12:24

clock-img

Lana25

pencil-img

152

Zakaj je to nevarno? Sem v reviji Mama prebrala, da naj bodoča mami obišče G, če zateka v obraz ali v prste na roka. Zdaj me pa skrbi, ker meni zatekajo ne samo noge tudi prsti na rokah in to kar precej. Že zjutraj se zbudim z debelimi in težkimi rokami. Prstana pa itak več ne dobim gor. Sem pa v 25 tednu, pregled pa mam komaj za 3 tedne.  

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

clock-img

28.06.2008, 12:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nevarno je lahko, če imaš poleg zatekanja še visok pritisk in beljakovine v urinu, ker lahko pride do preeklampsije. Ker imaš pregled šele čez 3t, bi se jaz na tvojem mestu šla kar prej pokazat. Vsaj da ti vodo pregleda.

clock-img

28.06.2008, 12:52

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Zatekanje je do določene mere povsem normalno stanje vsake nosečnice, prekomerno zatekanje pa je lahko znak preeklampsije, ki se kaže mdr. tudi s povišanim krvnim tlakom in beljakovinami v urinu. Če se ti zdi, da je zatekanje občutno premočno le pojdi čimprej do G, da ti preveri urin.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

28.06.2008, 12:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Nevarno je lahko, če imaš poleg zatekanja še visok pritisk in beljakovine v urinu, ker lahko pride do preeklampsije. Ker imaš pregled šele čez 3t, bi se jaz na tvojem mestu šla kar prej pokazat. Vsaj da ti vodo pregleda.

Točno tako.

clock-img

29.06.2008, 00:21

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Tudi meni včasih zatekajo roke ... nog raje sploh ne omenjam, s tem imam že dva meseca težave. Roke mi občasno zatekajo, občasno pa me zapestja prav bolijo. Upam da to ne bo dolgo trajalo ... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem