writing-img

Zbadanje

clock-img

07.03.2008, 23:11

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Pozdravljene!

Vprašanje je namenjeno predvsem mamicam, ki bi mi znale pomagat. Lahko pa odgovorijo tudi nosečke, če katera mogoče ve. Na desni strani malo stran od trtice (predel križa) me ža 2 dni zapored na vsake toliko zbode in to kar konkretno. Že prej sem čutila tupatam kakšno bolečino v križu, zdaj te več ni, je pa vrezanje/zbadanje. Sem v 33tednu, pa me je strah, da bi te bolečine pomenile ali nakazovale predčasen porod. Kaj menite ve?

clock-img

08.03.2008, 09:31

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

kar pokazat. je možno da se odpiraš že

clock-img

08.03.2008, 10:28

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Ojla!

Jst ti lahko samo tolko povem, da mene to vsak dan bolj konkretno, pa mi G ni nch rekla! Boli pa ornk..pri meni ni še ničesar spremenilo! Nič te pa ne bo stalo, če bom vprašala svojo G! Srečno :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

08.03.2008, 17:43

clock-img

pizamca

pencil-img

146

Sem že moji ginekologinji pojamrala o tem, pa je rekla samo "aja..." in nasmejala se je.
Potem sem pa v knjigi prebrala, da se vezi tam spodaj že raztezajo in da zna to kar boleti. Tako, da te bolečine niso nič neobičajnega, prezgodaj pa tudi ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem