writing-img

Zbijanje visoke vročine

clock-img

11.02.2009, 20:06

clock-img

speli

pencil-img

164

Pozdravljene!

Imam hči, ki je stara 4 leta. Od petka ima visoko vročino 40 stopinj celzija. Včeraj sva bili pri zdravniku, vendar naj bi po krvi ugotovil, da je viroza. Še vedno ima visoko vročino. Zbijamo jo s Calpolom in Voltarenom. Ali kakšna pozna še kakšen način zbijanja vročine? Poskusili smo tudi ohlajanje v kadi in po tušem. Lep pozdrav in ostanite zdravi.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.2.2009 20:43:13 >

clock-img

11.02.2009, 20:14

clock-img

mika

pencil-img

6485

Naši pupi sem pri takšni vročini dala poleg Calpola še na podplate surov krompir in čez zokne.
Je kar naeprijetno, ker je otrok vroč, krompir pa mrzel. Pomaga pa.

Čimprej se pozdraviteuser posted image

clock-img

11.02.2009, 20:38

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Nam krompir ni nič pomagal. Saj zdaj bo pa res že moralo biti bolje. Jutri bo gotovo. Verjetno že to noč Držim pesti, da bo,

Drugače ima pa moj otrok tudi virozo, danes zjutraj je tudi imel skoraj 40, no, zdajle zvečer pa se mi zdi, da je bil že kar malo boljši. Sicer pa jaz nič vročine ne zbijam. No, kadar ima po več dni skupaj 40, ttakra pa jo.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

11.02.2009, 20:43

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

pred enim tednom smo imeli 6 dni do 40C nič ni pomagalo, razen slečt čist pa na posteljo nekaj brisač suhih, otroka pa zavit v tetra plenice zmočene z mlačno vodo in kisom in to menjavat.
Upam da bo kaj pomagalouser posted image

clock-img

11.02.2009, 21:15

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

midva sva ta veliki zavijala noge - ampak samo takrat, ko je imela res vroče. Če ima mrzle noge in roke, pomeni da vročina še narašča. Noge, ji zaviješ v mokre obkladke in oblečeš čez volnene nogavice. In to potem menjaš na ca. 10 min (če se prav spomnim).

Imate pa očitno enako virozo, kot naša triletnica 2 tedna nazaj. 5 dni je imela zelo visoko vročino.

clock-img

11.02.2009, 21:31

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Joj, pri nas je tudi že obsedeno stanje zaradi te presnete vročine. Tudi naša malčica (1 leto) je v petek zakuhala na 40 in od takrat se mučimo z zbijanjem, pa razen voltarena nič kaj ne prime user posted image . Glene na krvno sliko je nam P danes predpisala še AB in zdaj samo upam, da bo kaj pomagalo in da bo šlo počasi na boljše. Upam, da se naši malčki čimprej pozdravijo!

clock-img

12.02.2009, 21:29

clock-img

speli

pencil-img

164

Hvala vsem za informacije. Danes sem bila ponovno pri zdravniku in so ugotovili, da ima poleg gripe, še atipično pljučnico. Dobila je summamed. Upam, da se bo vročina umirila. Še enkrat hvala za informacije in ostanite zdravi.

clock-img

13.02.2009, 14:53

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tudi nam krompir ne pomaga.

Mišni, da ti ne bo otrok dobil vročinskega krča, če ne zbijaš vročine inčakaš, da naraste na 40.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem