writing-img

Zdravila oz. antibiotik

clock-img

02.08.2005, 14:17

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hojla, mam čist eno tako vprašanje da mal firbec utišam...A katera pozna antibiotik Augmentin? Namreč v petek me je pičla v gleženj ena živalca ampak me je samo malo srbelo in konec. V soboto mi je noga zatekla proti večeru in ta zatečenost še ni izginila. Sem bila včeraj pri zdravnici in mi je dala tale antibiotik. Glede na to da sem noseča 35 tednov ga baje lahko jemljem....me zanima če je katera to jemala? Žal je moja G na dopustu tako da je ne morem povprašat.

clock-img

02.08.2005, 15:17

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

V bistvu je ta antibiotik kot Amoksiklav.Ima enake substance in je tudi tako širokega spektra.Škodoval ti ne bo,kvečjemu koristil.
en lp:morje:D.

clock-img

03.08.2005, 09:45

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz ga na tvojem mestu ne bi jemala, pa ne zato, ker bi bil škodljiv, ampak zato, ker je nepotreben, po tem kar pišeš gre za lokalno reakcijo na pik insekta, ki se pojavi večinoma znotraj 48 ur po piku, pri tem gre obliko alergične reakcije, tako da antibiotiki nič ne pomagajo. V poštev pride samo hlajenje, počitek...mine nekako v 5 do 7 dneh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem