writing-img

Ze nekaj ur kuhana zelenjava

clock-img

25.08.2009, 08:37

clock-img

yelci

pencil-img

279

Zdravo,ker je tako lepo vreme sm se odlocila,da greva z sinckom na Bled.Ker ne mara zelenjavnih frutkov,bi mu doma skuhala cvetaco,korenjcek in bucko,dala v posodico(v
kosih) in cez prib. 5 ur bi mu dala za jest.A mislite,da bi blo to uredu?Star je 7 mescov.
Lep soncen dan

clock-img

25.08.2009, 08:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če boš dala še čisto vroče in v posodo, ki vsaj malo zadržuje toploto (jaz imam aventove posodice), bo zdržalo. Sej se ne gre za drugo, fajn je sam, da je vsaj malo toplo. Če mu je ok, lahko pa tudi hladno je.

clock-img

25.08.2009, 09:00

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

JAz bi vzela sadno kašico. Če sem kam šla, nikoli nisem zelenjavne s seboj nesla. Itak jih nisem kupovala, ampak sem jih pripravila sama doma. Na izlet in podobne zadeve pa vedno sadne frutke s seboj, pa kakšne skutke.

clock-img

26.08.2009, 00:03

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

ma, nič ne kompliciraj. vzemi doma pripravljeno zelenjavo in jo spasiraj ali zmečkaj - ne bo nič narobe, saj hladno boš težje kasneje zmečkala. napolni prazne frutkove stekleničke in jih dobro zapri.
sama prakticiram tako, da se ustavim v kakšni kafani - v primeru, če nimam druge možnosti za postanek - kjer bi lahko pogrela hrano in si naročim kavo. zraven pa prosim skodelico vrele vode - kot je servirano za čaj in dam vanjo stekleničko s pripravljeno hrano. malo premešam, da postane kašica prijetno topla in nahranim otroka. user posted image
obvezno pa imam zraven tudi kak sadni obrok.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 26.8.2009 0:05:21 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

clock-img

26.08.2009, 11:45

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Pomoje ni nič narobe, samo verjetno ni tako okusno za jesti, drugače pa tako, kot je blackcoffe predlagala.
Ali pa mu vzami kašico iz korenčka in jabolka (da malo zaužije zelenjave).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem