writing-img

Zelena luč

clock-img

06.06.2007, 08:52

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Dobila sva zeleno luč po ss, tako da počakamo samo še tole M ki mora priti vsak čas in potem veselo na delouser posted image ,z polno optimizma. Tako se vem spet pridružujem in upam da v juliju ne bo več Muser posted image .

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 6.6.2007 22:37:01 >

clock-img

06.06.2007, 08:55

clock-img

september1

pencil-img

543

Držim pesti da M res ne dobiš!

clock-img

06.06.2007, 09:12

clock-img

Shani

pencil-img

283

bravouser posted image user posted image user posted image ,želim ti,  da vama čimprej uspe, tudi sama sem dobila prejšnji mesec zeleno luč po SS in vem kako dober občutek je to.

Držim pesti, da nama čimprej uspe zagledati user posted image  in seveda na zdravo nosečnost.user posted image user posted image user posted image

LP

clock-img

06.06.2007, 10:24

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Potem pa le na delo. Sm prav vesela zate. Upam da vama uspe kar čimprej. Bomo na RR držali pesti za vaju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2007, 19:02

clock-img

sasy20

pencil-img

645

Živjo,
koliko časa pa sta mogli počakati po SS, da sta dobili zeleno luč?
Meni so rekli dve user posted image  potem pa lahko, ta mesec je 3 mesec po SS in je ne pričakujem 15.6

Upam da nam uspe user posted image
LP

clock-img

06.06.2007, 19:33

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Držimo pesti,da ti uspe čim prej zagledati user posted image  in da se tokrat user posted image  konča srečno!   Vse lepo ti želim  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

07.06.2007, 15:32

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image eno veliko pikopoko za vse

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem