writing-img

Zimska vreča za Muro

clock-img

06.11.2009, 10:00

clock-img

anaja33

pencil-img

24

Kupujemo zimsko vrečo za Muro. Ima katera mamica izkušnje, kako se je obnesla originalna vreča za Muro (s hlačnicami)? Gledamo tudi vrečo za voziček Quinny Buzz, Speedi in Jane.

In še to: cene na Hrvaškem za zimske vreče so bistveno cenejše! Pri nas sta vreči za Buzza in Speedi 70 €, v Zagrebu pa samo 45 €! Pa še davek dobiš povrnjen. Kakšne marže imajo slovenski trgovci!?

clock-img

06.11.2009, 12:33

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Mi imamo Quinnyjevo (mislim, da za Buzz), pa se super obnese. Na vozicek pa sicer pasejo vse vrece (tudi tisto plasticno T varovalo lahko imas notri), ki imajo odprtino za 5 tockovni varnostni pas. Originalna pa se mi zdi precej ozka pri nogah.

clock-img

06.11.2009, 15:50

clock-img

tinkara 2

pencil-img

31

Na bolhi nekdo prodaja novo original zimsko vrečo Maxi cosi, če ti to kaj pomaga.

clock-img

07.11.2009, 22:25

clock-img

anaja33

pencil-img

24

Hvala vama za pomoč! Kupili smo vrečo za voziček Buzz, in sicer v King Cross centru (Zagreb) v trgovini Baby media shop. Bila je 325 HRK, kar je glede na trenutni tečaj 45 €, pa še davek bomo dobili nazaj, tako da smo prihranili celih 33 €. Kogar zanima, si lahko ogleda tudi njihovo spletno stran, kjer so navedene cene. Mi imamo s to trgovino zelo dobre izkušnje, saj smo tam nabavili veliko stvari - voziček, avtosedeža, torbo itd.

clock-img

08.11.2009, 10:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.11.2009, 16:27

clock-img

anaja33

pencil-img

24

V trgovini ti izpolnijo obrazec ZAHTJEV ZA POVRAT POREZA NA D.V., na hrv. meji ga moraš dat poštempljat. Glede slov. carine imava midva dobre izkušnje, nikoli naju niso preverjali.Za povračilo davka moraš še enkrat priti v trgovino, takrat prejmeš denar.

Trg. center King Cross pa ni težko najti. Pelješ se po avtocesti proti Zagrebu in zaviješ z avtoceste pri smerokazu za ZAGREB ZAPAD oz. JANKOMIR. Pelješ še kake 1,5 km naravnost, greš preko nekega mostu, s katerega se že vidi nak. center, Bauhaus, Kika. Tam zaviješ desno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem