writing-img

Znaki za cisto!

clock-img

17.07.2008, 21:33

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kakšni so znaki, če imaš vodeno ali čokoladno cisto?

clock-img

17.07.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

Nimam pojma.Tukaj je nekaj o teh cistah:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290797

clock-img

17.07.2008, 22:06

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kakšni so znaki, če imaš vodeno ali čokoladno cisto?

Jaz sem imela pred 12 leti vodeno cisto v velikosti pesti. Vse se je pri emni začelo zelo na hitro. Zjutraj me je zelo bolelo v križu, kot da bi si prehladila ledvica,in sem komaj hodila. Zato sem rekla, da grem kar nazaj spat. Ko so me zbudili za kosilo, sem komaj prišla do mize in tam od vseh bolečin padla v nezavest. Klicali so rešilca, pa za take primere, ki niso življensko nevarni niso imeli časa, da naj me kar sami pripeljejo, če pa res ne bo šlo naj pa še enkrat pokličemouser posted image . Potem so na dežurni najprej mislili, da je slepič, ampak ker ga nimam več, so me poslali na ginekološko. Tam so mi naredili UZ, opazili zelo veliko cisto, ki je pritiskala na mehur. V bolnici so me obdržali en teden, sem med tem časom dobila user posted image  in so em nato pregledali, če se je cista sam sčistila. K sreči se je.

Upam, da se znajdeš iz napisanega in ti bo kaj pomagalo.

clock-img

18.07.2008, 06:53

clock-img

Anonimen

Razlik glede znakov ni oz. jih ti ne boš ugotovila. NA UZ pa lahko G sklepa za katero cisto gre na podlagi tega ali je cista temna ali bolj svetla. Tako je meni razložila G. Itak pa potem šele laparoskopija točno pove kakšna je bila.

clock-img

18.07.2008, 09:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko sem imela vodno cisto, je bil prvi znak izostanek M. In tudi edini, ker me nič ni bolelo, čeprav me je G spraševala, kje me boli.

clock-img

19.07.2008, 11:59

clock-img

ammra

pencil-img

88

Pred 10 dnevi so mi odstranili cisto. Pred posegom nisem zaznala nikakršnih znakov. user posted image  je bila vedno redna, občutiti ni bilo nobenih bolečin, skratka pojma nisem imela, da imam kako cisto. Slučajno mi jo je na rednem pregledu ugotovila moja G.
Danes sem dobila user posted image  in bolečine so po dolgem času ponovno neznosne. Upam, da je to dober znak in da se bo vse lepo ščistilo. Se bi katera strinjala z mano?

clock-img

19.07.2008, 13:50

clock-img

Anonimen

Ko sem jaz imela cisto, me je bolelo čisto malo, skoraj nič-razen na dotik, ob tem se je tipalo kot neko kroglico....

clock-img

19.07.2008, 21:04

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jaz sem imela čokoladno cisto in zelo dolge in neredne cikluse.

Po laporoskopiji, ko so mi cisto odstranili, nimam več težav.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

20.07.2008, 09:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: ammra

Pred 10 dnevi so mi odstranili cisto. Pred posegom nisem zaznala nikakršnih znakov. user posted image  je bila vedno redna, občutiti ni bilo nobenih bolečin, skratka pojma nisem imela, da imam kako cisto. Slučajno mi jo je na rednem pregledu ugotovila moja G.
Danes sem dobila user posted image  in bolečine so po dolgem času ponovno neznosne. Upam, da je to dober znak in da se bo vse lepo ščistilo. Se bi katera strinjala z mano?

Sem tudi jaz imela neznosne bolečine med user posted image , ko mi je cista počila in se mi je vse do konca sčistilo, tako kot je treba. Sem pa jaz bila takrat že pred  user posted image  sprejeta v bolnico zardi hudih bolečin in sem bila tako ves čas na opazovanju, pa tudi nekaj malega so mi dali proti bolečinam, da je bilo bolj vzdržno.

clock-img

20.07.2008, 11:17

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Meni je vodno cisto ugotovila ginekologinja na nuhalni svetlini. Torej, ko sem bila noseča. Rekla je, da je vse v redu in da če me bo slučajno kar naenkrat močno zabolel jajčnik, to pomeni, da je cista počila. Čutila je pa nisem nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem