writing-img

Znižano plačilo vrtca in otroški

clock-img

28.02.2013, 13:49

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Imam eno vprašanje.

Partner je s 1.2. ostal brez zaposlitve, javila sem spremembo na CSD, pa me je danes gospa klicala če bo dobil nadomestilo, in sem ji povedala da ja (odločbo še čakama) in ona meni reče da potem pa mi ne bodo izdajali nove odločbe in da ostane vse enako. Je to možno najini dohodki so se iz 1500€ - mesečno namreč sedaj znišali na 700€ (vema koliko bo dobil nadomestila zato ker bo uveljavljal še tistega, ki mu je ostal od prejšnje zaposlitve).

Je katera že bila v takšni situaciji, so ji upoštevali to daje partner ostal brez zaposlitve ali tega res ne upoštevajo glede na to da prejme nadomestilo?

Hvala za vsakršen odgovor

clock-img

28.02.2013, 13:57

clock-img

Lorna4

pencil-img

178

na žalost upoštevajo šele ko ne prejemaš več nadomestila...vsaj take informacije sem jaz nazadnje dobila...

clock-img

28.02.2013, 14:05

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Na žalost je res tako, ne upoštevajo in preračunajo tudi če ostaneš zaposlen samo 50% al pa 10% (bla v takem primeru, briga jih, plačuj vrtca 300€ s 120€ dohodka user posted image ), al pa kot v vašem primeru, dokler dobivaš nadomestilo - pa je lahko še tako majhno.

Ko se to zaključi, potem pa lahko blagovoliš dat novo vlogo user posted image

clock-img

28.02.2013, 14:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Res je ja. Ko ne bo več imel nadomestila, javi spremembo. Do takrat se šteje, da ima še vedno prihodek.

clock-img

28.02.2013, 16:39

clock-img

enea

pencil-img

2440

dohodek že, ampak ni tak kot DOHODEK, ki ga je dobival na firmi, a potem tudi znesek ne igra več vloge tu, ali kako?

clock-img

28.02.2013, 17:07

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Tako kot so napisale predhodnice,... ko mu preneha nadomestilo, ker oni smatrajo da za razliko pa imaš nekaj prihrankov user posted image .

clock-img

28.02.2013, 19:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem