cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zob že ob rojstvu??

clock-img

22.03.2011, 10:14

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Pozdravljene  user posted image
Vidim, da je možno da se otrok že rodi z zobom. Naša 1,5 meseca stara punca ima spodaj belo pikico, in mislim da je zob,ker se ne da odstranit. Že ob rojstvu je imela belo pikico, samo sem mislila da je kaj drugega, zdaj je pa še vedno na svojem mestu.
Ali ima še katera  izkušnje s tem?

clock-img

22.03.2011, 10:20

clock-img

eva1

pencil-img

4835

te bele pikice so ponavadi zamašene lojnice ali pa izvodilo slinavke...zgine, nič nevarnega

clock-img

22.03.2011, 10:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz pa mislim, da to ni zob. Tu je že bilo veliko vprašanj o teh belih pikicah in bulicah, pa se je na koncu izkazalo da ni zob. V teh 1,5 mesecih bi zob tudi že izrasel. Ne vem, ampak pri našemu nikoli ni bilo videt kakih belih pik. Najprej luknjica oz počena dlesen, nato bel zob, ki je kar kmalu izrasel.
Je pa sigurno možno, da s eotrok že rodi z zobom ali mu zelo hitro ven pokukajouser posted image , ampak tole kar opisuješ ni zob, vsaj po mojem mišljenju in tvojem opisu

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.3.2011 10:24:11 >

clock-img

22.03.2011, 10:28

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

aha, ja  res je malo zgodaj da bi bil zob, samo se mi je zdelo trdo, ko sem  se ga dotaknila  user posted image    karkoli je že, upam da je vse ok  user posted image

clock-img

22.03.2011, 20:24

clock-img

roberta

pencil-img

503

vzemi ta malo žličko in malce "potrkaj" po "zobu". če je res zob, boš slišala user posted image

clock-img

22.03.2011, 20:29

clock-img

titanik

pencil-img

86

To ni zob,kot so že predhodnice napisale.Jaz pa lahko za mojo hči povem ,da je prvi zob dobila pri 1 mesecu.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

clock-img

27.03.2011, 11:35

clock-img

brincey

pencil-img

1

oj moja se je rodila z zobkom tko da sm zdj 100%da lahko ima novorojenček zob :-)

clock-img

28.03.2011, 13:03

clock-img

atina1

pencil-img

129

Ja moja hčera se je tud rodila z zobkom, v bistvu zametek zobka je imela, trojkica zgoraj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem