writing-img

Zobki?

clock-img

12.09.2007, 18:22

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Zanima me kdaj so vaši nedonošenčki dobili zobke? A je pri nedonošenčkih sploh kaj drugače ali je treba korigirat? Najbrž odvisno že tako od dojenčka samega...eni jih dobijo prej, drugi pozneje.

Gre namreč za to, da sta naša dva stara zdej 4 mesece, korigirano 2. Pa se mi zdi, da ju že srbijo dlesni. Pa dve beli pikici sta se pojavili na spodnji dlesni. To še ne pomeni, da bodo zobki ju3 zunaj, ampak da nekje se pa že kažejo??? Bi bilo to možno? Res pa je da sta kar sitna zadnje čase, pa kr z rokicami se čohata po ustih.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

13.09.2007, 15:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Po oje, da za zobke ni treba korigirat. Naša dva sta se začela slinit kot nora, bolelo ju je pri 4,5 mesecih. Prvi zob smo dočakali 14 dni nazaj, dobil ga je David, pa ni nič kazalo, da kaj bo. Luka ima pa že 4 mesece belo kot da bo zob vsak čas čez usekal pa še ni. 

clock-img

13.09.2007, 19:37

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naša Ula je dobila prvi zobek pri kronoloških 15 mesecih,koirigirano 11M in pol. Mislim,da kr drži ,da tam pri enem letu. Eni mal prej,eni mal kasnej.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

13.09.2007, 22:26

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ma jaz se na pamet ne spomnim. Vem pa da je imel ful časa vse napeto in belo, kot da zobek kar ven pokukal, ampak ni bilo še dalj časa nič. Ko je dobil svoj prvi zobek vem da sem jokala od veselja.  Prvi zob, a veste kako veselje je bilo, vse none smo takoj poklicali!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem