writing-img

Zobki se mu že majejo

clock-img

09.07.2010, 13:08

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Danes sva bila s sinom, ki je ravno dopolnil 4 leta na kontroli pri zobozdravniku. Zobozdravnica je ugotovila, da se mu majeta obe zgornji enkici. Rekla je, da je to še veliko prekmalu in da najprej izpadejo spodnje enkice in šele nato zgornje. On pa ima spodnje še čisto vredu, zgornje pa se mu kar precej majijo. Rekla je, da je možno, da je tudi od udarca. Sicer je res zelo živahen in se velikokrat kam udari, vendar se ni nikoli tako, da bi mu tekla kri. Ko sem vprašala kaj zdaj, je rekla, da počakajmo pa bomo videli kaj bo. Mene pa vseeno malo skrbi. Je imela katera tak primer in kako se je končalo?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

09.07.2010, 21:47

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Od prijateljice punčka ima dve leti in ji je izpadla zgornja enka. Ne vem pa zakaj in ali je treba kaj reševat.

clock-img

12.07.2010, 07:55

clock-img

barni

pencil-img

1096

Kdaj pa naj bi potem začeli izpadati zobje? Se ne spomnim kdaj so meni, samo po mojem enkrat v začetku OŠ?

Drugače pa tudi ni ravno pravilo, da se otroci rodijo z zobki, pa je moja kolegica rodila punčko, ki je že imela do polovice izraščen zob. Tkao da nismo vsi po JUS-u narejeni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem