writing-img

Zoo in Anketa!

clock-img

10.04.2008, 12:37

clock-img

Lolitka

pencil-img

2

Lepo pozdravljeni!

Prosim Vas, če si vzamete par minutk za tole anketko-->http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=y6KSRReYNHrIEIUr3W_2bWhw_3d_3d.
Zanima me predvsem vaš odnos do živalskega vrta in ocenjevanje lastnosti/koristi slednjih. Anonimnost je popolnoma zagotovljena! Najlepša hvala za Vašo pomoč!

Lepo se mejte user posted image ,

Lolitka

clock-img

10.04.2008, 12:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pa dajte ga no srat, a zdaj bomo pa po vseh forumih samo ankete izpolnjevali???? Dajte se no malo umiriti.

Nisi ti kriva za vse, sori, k si naletela na mino, samo kar je preveč je pa preveč. pa registrirat se na RR samo zato, da daš neko anketo izpolnjevati. malo nesramno  user posted image

clock-img

10.04.2008, 16:02

clock-img

Lolitka

pencil-img

2

Volga; se opravičujem. Vendar že v samem naslovu teme sem napisala Zoo in Anketa..Tako da vsak ve, kaj lahko pričakuje, ko jo odpre.user posted image
Hm..glede nesramnosti, potemtakem bi lahko kot nesramno šteli tudi tvoje besede, da "se je potrebno umirit glede anket" in da je to "preveč in preveč" . Ali torej ne bi smela zajeti v vzorec mamic s tega foruma, ker nisem vaša članica..Zanimivouser posted image ..Drugače pa-->reševanje anket ni namenjeno samemu sebi; s tem ko mi vi zaupate določene informacije, se živalski vrt na njih odzove - ali z zboljšanjem prilagajanjem ponudbe ali kako drugače..Tako da pride lahko do vzajemne koristi..

Drugače pa vsem, ki ste se/se boste odzvali najlepša hvala za sodelovanje! Če vas bodo zanimali rezultati, me samo kontaktirajte!

LEp dan vsem, še posebaj tebi Volgauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem