writing-img

a je to "to

clock-img

06.10.2005, 18:48

clock-img

taja24

pencil-img

204

Lep pozdrav!

Zadnjo menst.sem imela 10.9. in jo imam na 34 dni. Sedaj pa me že 4 dni špika po jajčnikih in imam napet trebuh. Danes sem pa tudi na hlačkah opazila rjav izcedek, in me zanima če je to to. Menst. bi morala dobit pa šele 13.9.
Prosila bi za nasvete!

Hvala!

clock-img

06.10.2005, 18:50

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

Kdaj si imela ovulacijo in kdaj sta s partnerjem zadnjičuser posted image user posted image ?  To bi lahko bila vgnezditvena krvavitev a ne?

clock-img

06.10.2005, 19:06

clock-img

lana38

pencil-img

6327

M verjetno pričakuješ 13.10., ali kako? Mislim, da ima prste vmes tiskarski škrat.user posted image

lana38

clock-img

06.10.2005, 19:10

clock-img

Anonimen

Joj, punce kako prehitevate dogodke! Pa sej sem bla jaz ista, pa bom najbrž spet... user posted image
Sej vem, kako je če si želiš, sam če je še 10 dni do M... To je kr velik, dej počaki do M, pa če je ne bo, naredi šele po parih dneh zaostanka test, da ne boš prehitro razočarana. Ker ni nujno, da maš takoj dovolj bHCG, da ti pokažeuser posted image ali user posted image na testu. Želim ti da bo user posted image user posted image !!!

clock-img

06.10.2005, 19:28

clock-img

Nely

pencil-img

193

Ne bo ti preostalo kaj drugega, kot počakat. Lahko bi bilo to to, lahko pa, da je user posted image  prišla malo prej kot ponavadi.

Jaz sem bila ta mesec sigurna, da bom zagledala user posted image , ker me je obupno špikalo po jajčnikih, slabo mi je bilo, napet trebuh sem imela, boleče joške.. Bila sem tik na tem, da zjutraj naredim test, no, pa me je user posted image  prehitela.
V naslednjem poskusu se ji ne pustim!!! user posted image

clock-img

06.10.2005, 19:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.10.2005, 21:29

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Možno, ampak najboljš, da počakaš.. sej kaj drugega itak ne moreš.
Naj bi bilo pa tako nekako, 10-14 dni po začetku mensruacije pride do oploditve, 8-12 dni po oploditvi pa sledi vgenzditev in v tistem času se lahko pojavi vgnezditvena krvavitev. Tako sem brala v knjigi.
Še malo napetosti, nekaj dni..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem