writing-img

a je to normalno?

clock-img

15.02.2005, 10:48

clock-img

p&b

pencil-img

747

...da med spanjem :duda:trzne z obema rokicama kot,da bi se cesa prestrasil ali da morda sanja,vcasih se od tega tudi zbudi in siroko gleda.Tudi kadar je buden ima vcasih isto kretnjo kot da je malo plasljiv.
LP

clock-img

15.02.2005, 10:50

clock-img

maya1

pencil-img

325

naš Timi :duda: isto dela z rokicami, kot da bi se prestrašil trzne.
lp
maya1

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

15.02.2005, 10:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

ja čisto normalno je. To naredijo, ko se česa vstrašijo, tudi v primeru, če ga prehitro položiš ali narediš v njihovi bližini kakšno prehitro kretnjo trznejo.

clock-img

15.02.2005, 11:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, to je prirojen refleks, ki sčasoma izgine..enako se zgodi, če (bog ne daj) dojenček pade vznak- zakrili z rokavi-to preizkusi tudi pediater na posvetovalnici pri 1 mesecu (no, ga ujame, ne pusti, da pade:)-).

LP

clock-img

15.02.2005, 11:03

clock-img

Anonimen

Ja, to je normalno. Včasih so prav zato dojenčke povijali v štruce, da se niso zbudili, ko so se sami sebe ustrašili, ko so tako iznenada zakrilili z rokami. Tudi jaz sem Tiborja včasih z raztegljivo dekico bolj tesno zavila, ko sem ga dala spat, pa je bilo bolje.

clock-img

15.02.2005, 12:04

clock-img

total

pencil-img

4453

To je čisto normalno.

Lp

clock-img

15.02.2005, 12:39

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Jaz dam naši dekco ali kouterček tako da jih lahko prime, pa potem ni tega trzanja.

clock-img

15.02.2005, 16:06

clock-img

Anonimen

Ja, Morojev refleks.
Nenormalno bi bilo, če ga ne bi bilo :).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem