writing-img

ali

clock-img

06.12.2006, 12:45

clock-img

Anonimen

ve ko daste svojega user posted image  sapt čez dan ali ga samo položite v posteljico ali košek ali ga kaj slečete....ali mu daste dol....

clock-img

06.12.2006, 13:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz ga nič ne slečem, na rahlo ga pokrijem. Če je, ko se zbudi, zelo vroč, poten, moker po glavici, ga pa sleči oz. ne pokrij toliko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

06.12.2006, 13:44

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Naš je v stanovanju samo v nogavicah (štrampli) in debelejšem bodiju, ker imamo kar toplo. In tako gre tudi spat čez dan.

clock-img

06.12.2006, 13:57

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Hlače dol, pa spalno vrečo gor pa spi. V sobici mu pa ne kurimo, tako da ima pod 20 stopinj.

clock-img

06.12.2006, 15:44

clock-img

Anonimen

Jaz jo imam itak samo v žabicah in bodiju z dolgimi rokavi doma in tako gre tudi spat, samo pokrijem jo z dekico. 

clock-img

06.12.2006, 16:14

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Naša user posted image  čez dan nikoli ne spi v svoji posteljici. V dnevni na sedežni (ima tak fajn kot); če pa zaspi na mizi (v igralu pod lokom) ali na tleh (na armaflexu in še igralni podlogi), je ne prestavljam na sedežno in spi kar tam. Pokrijem jo pa vedno s tanko odejico, nič je pa ne slačim.

clock-img

07.12.2006, 10:28

clock-img

sami_y

pencil-img

103

TinyP, moj mali srček se je tudi rodil 24.10.2006 :)

Mi imamo v hiši 19-20 stopinj in je user posted image  oblečen v štramle in pajac, body in majčko. Spi pa vedno tak oblečen ter pokrit s koco in mu ni prevroče.

clock-img

07.12.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

khm res ne vem kaj so to štramle

ma sm blonduser posted image

clock-img

07.12.2006, 12:34

clock-img

Eva MT

pencil-img

74

Štrample so hlačne nogavice.

Tudi jaz otroka ne slečem. Jo samo pokrijem.

clock-img

08.12.2006, 23:19

clock-img

Anonimen

Jaz je tudi nič ne slačim, ponavadi jo zjutraj preoblečem v oblačila, kot bi šla z njo ven (bodi, štramplce, majčka in hlačke, pa še kake nogavice na vrh), pa potem čez dan v tistem tudi zaspi, zvečer, ko jo dam pa prav spat pa jo pred hranjenjem preoblečem v bodi in pižamico čez, pa v spalno vrečo iz flisa jo dam user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem