writing-img

ali ima katera tole izkusnjo...

clock-img

05.04.2008, 08:08

clock-img

vesnica206

pencil-img

21

Zdravo.
Danes ne cakam user posted image , sem pa iz firbca (nisem si mogla kaj), sla naredit clear blue. In tole me doleti!! Napol plus, oziroma kr neki. Zgornja polovica plusa ima navzdol ene pet modrih pikic (tam ko bi mogla bit crta), spodnja polovica pa je praznauser posted image . Jaz nimam pojma. Sej ne pricakujem nasvetov, ker sem si ga sama dala: Ponovi test cez nekaj dni, ampak slucajno ce se je kateri kaj podobnega pripetilo in kako se je izslo.

lp

Bodi taka kot si. Ostalih je že tako preveč... Poudari edinstvenost svoje notranjosti s sporočilom, ki ga odsevaš navzven. Ne ustavi se na mejah sprejemljivega. Naj veter bogati lesk v tvojih laseh. Izriše nasmeh...

clock-img

05.04.2008, 08:39

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Nasvet?!?! hmmm.....Upaj, da je to to!!!

Lahko narediš BC, ki je bolj občutljiv. CB pokaže, če je v krvi 40 enot nos.hormona. BC pa pokaže že 10 enot.

Tako....Pa srečno...

clock-img

05.04.2008, 08:58

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Meni je prejšen mesec tako pokazalo! Pa žal ni bilo nič! user posted image  Upam pa, da bo tebi uspelo!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

05.04.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

Glede na tvoj opis stanja je razbrati, da se je samo prečna črta malo razmazala navzgor. Ne vem, ker CBja nisem nikoli delala, slikice pa tudi nisi prilepila.

Pri BC mini se to ne more zgodit, ker nosečniška črtica nastane prej kot kontrolna (oz. lahko se pokaže kasneje, urin gre prej čez). Baby Check mini dobiš v vsakem DMu, 2 sta not in je veliko cenejši kot CB. Hočem povedat, da ni taka škoda, če si pač firbec in ne zdržiš user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2008, 10:02

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

tudi jaz sem dvakrat dvomila v CB...ker tisti plusi so tako neizraziti.Prečna črta je bila čisto temna,navpična pa komaj vidna.Potem sem kupila drug test,se mi zdi,da BC in je bilo lepo razločno videt user posted image .

Počakaj,ali pa probaj z drugim testom.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

05.04.2008, 10:08

clock-img

Ro.Na

pencil-img

96

Jaz sem 4x (z presledki) delala test s CB-jem in je bil vsakokrat negativen,
čeprav se je kasneje izkazalo, da sem bila že precej (2,5 mesecev) nosečauser posted image

clock-img

05.04.2008, 13:29

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Edini test ki mi je zanesljivo pokazal nosečnost, je bil Clear Blue. Zanimivo, ostali so kazali nekaj na približno ... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem