writing-img

ali je še prezgodaj????

clock-img

31.03.2005, 20:57

clock-img

iva01

pencil-img

961

Naš Nik je star 4,5meseca,zanima pa me če je preranoda greva zvečer ko Nik zaspi nalo vn,na kakšno pijačo z prijatelji in prijateljicami, počasi že kr pogrešam vzdušje noičnega življenja. Nik sicer že spi celo noč brez prebujanja, za vsak slučajpa bi na njega malo še babica prečekirala,ker glih živimo v isti hiši?

clock-img

31.03.2005, 20:59

clock-img

iva01

pencil-img

961

se opravičujem pod narobno temo sem napisala vprašanje, res nevem kaj sem zdaj študirala; najbrž nič ker če bi kaj zihr tega nebi naredla;););)

clock-img

31.03.2005, 21:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2005, 21:32

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

nič ni prezgodaj. če mali spi in ima varstvo - nobenga problema.

clock-img

31.03.2005, 21:44

clock-img

Zea

pencil-img

327

Midva sva šla že pri starosti dveh mesecev ven - vedno greva popoldne do večera, ker drugače sestra nima časa pazit in sploh še ni bilo problema, čeprav ta mala popoldne bolj malo spi. Samo 'mlečne rezerve' morajo biti vedno v hladilniku pa sploh ni problema!

clock-img

01.04.2005, 06:53

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Živjo,

jaz sem šla prvič sama ven, ko je bila tamala stara 3 tedne (za dve urci):ups: - pa sta se imela z očijem super. Skupaj sva šla potem na eno poroko, ko je bila stara 2 meseca. Imela sva pa to srečo, da je tudi ponoči zelo dolgo spala. Sicer pa nisva bila daleč in bi lahko kadarkol priletela domov.

LP

clock-img

01.04.2005, 09:20

clock-img

urši*

pencil-img

1037

midva ga tud dava spat, pa greva malo ven!!! zakaj pa ne!? je pa res, da sva imela na začetku kr mal slabo vest,pa sva kr naprej klicala kako in kaj, zdaj pa kr greva!!! mama dežura, sam se ponavadi ne zbudi! ko pridema pa midva domov, se običajno zbudi , se naje, in zaspi!!
lp;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem