writing-img

ali je dovolj samo vreča

clock-img

12.06.2006, 12:38

clock-img

ljubezniva

pencil-img

53

pozdravljene
rok imam 01.12., zanima me če je dovolj samo vreča za v voziček, al bi morala kupiti prav košaro???

clock-img

12.06.2006, 12:41

clock-img

tulip

pencil-img

917

Odvisno kakšen voziček imaš, mora pa novoprojenček ležat na kolikor toliko ravni podlagi... Košara je sigurno super, vreča pa je še dodatna zaščita pred mrazom.user posted image

clock-img

12.06.2006, 12:50

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz ne bi kupovala košare.Se mi zdi da je vreča dovolj.Jaz sem naši dala na dno vreča k nogicam termofor in jo je fino grelo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2006, 12:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

v voziček mu daj koco, da na njej leži, obleči ga v zimskega jajacka in fajn pokrij. Pa kupi še takšen mali termoforček in mu ga daj k nogicam. Potem ne boš potrebovala košare. Jaz sem celo zimo tako delala in niti noska , kaj šele nogic ni imela mrzlih.
Res, da je rojena poleti, a to ne igra vloge. Lepo ga zavij, kot sem ti napisala, pa bo prav sladko spal tudi v najhujšem mrazu in snegu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2006, 12:54

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem rodila 19.12., pa sem imela samo vrečo in je bilo dovolj. Voziček sem imela pa Quinny Freestyle 4XL, ki se poleže v povsem vodoraven položaj.

clock-img

12.06.2006, 13:14

clock-img

lin

pencil-img

2504

Če boš imela voziček ,ki se poleže v vodoravni položaj košare ne rabiš.Bo čisto dovolj samo vreča!

clock-img

12.06.2006, 13:38

clock-img

sazi

pencil-img

5175

KOt so druge rekle; če gre hrbtišče čisto vodoravno, glede tega ne rabiš košare, pa tudi pred mrazom lahko zaščitiš otroka (vreča in še kaj, če je treba).
Je pa meni prišla košara prav iz več drugih razlogov - najpomembnejši mi je bil ta, da če je otreok v njej zaspal, sem ga lahko s košaro vred kam odnesla, ne da bi se zbudil. Res, da so košare drage in niso uporabne dolgo časa, zato sem pa jaz kupila rabljeno in gre še ta teden v prodajo naprej, ker smo malega preselili v športni sedež.

clock-img

12.06.2006, 14:02

clock-img

ljubezniva

pencil-img

53

hvala za odgovore

clock-img

13.06.2006, 20:56

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jaz bom za naslednjega otroka gotovo kupila košaro, pa tudi če bo rojen poleti. Sem jo zelo pogrešala, čeprav so mi jo vsi odsvetovali. Trda in ravna podlaga je le trda in ravna podlaga. In v nobenem vozičku, razen quinny freestyle 3xl (ki ga seveda nimam) nisem še zasledila trde in ravne podlage.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem