cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali je lahko kaj narobe

clock-img

19.02.2006, 08:44

clock-img

Anonimen

Mene pa preganja... user posted image
v torek grem na pregled k ginekolginji. Pa me skrbi, ker sem ta mesec imela možnost, da sem zanosila. Se pravi če sm slučajno zanosila, ali mi ginekološki pregled lahko kaj škodi, če je slučajno še zelo zgodnja nosečnost že?

Razmišljala sm tudi že, da naredim jutri test (dan preden grem k ginek.), ampak gotov je še prezgodaj, da bi kaj pokazalo, ker bo to še tri štiri dni pred začetkom naslednje menstruacije.

Moram pa iti na pregled, da vidim če sm v redu, da bi začeli delat nauser posted image , bi bila itak vesela, če sm že zdej user posted image , ampak a je vseeno lahko kej narobe... zaradi pregleda in zgodnje nosečnosti...

clock-img

19.02.2006, 08:49

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Mislim, da ne more biti nič narobe, lahko pa ji poveš, da sta že brez zaščite, mogoče bo pa že kaj videla.

clock-img

19.02.2006, 08:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Niče ne more biti narobe. Lahko ti bo povedala, če je sluznica kaj zadebeljena, kar je znak user posted image , ploda se tako zgodaj še ne da videti.

clock-img

19.02.2006, 12:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ne ne bo nič narobe pol bi lahko tle bilo pri vseh nosečnicah narobe,ko bi imela ginekološki pregled.Ploda se še sigurno ne bo videlo bo pa videla če je kaj zadebeljena sluznica in to je lahko znak,da si user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem