writing-img

ali je res...

clock-img

10.07.2008, 14:28

clock-img

Anonimen

1.test sem naredila, druge črtice ni bilo vidne... čez dva dni sem naredila 2.test-črtica je bila rahlo vidna. Potem sem zopet čez dva dni naredila 3.test in je bila drugač črtica zelo močno vidna.
Nekje na forumu je ena napisala, če se črtica iz dneva v dan močneje vidi, ti hormon BHCG lepo raste in je z nosečnostjo vse ok? Kaj pravite na to... ??

clock-img

10.07.2008, 14:31

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja bravo, noseča si!user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

10.07.2008, 14:32

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaz sem 2X naredila test novembra 2007 in je prav tako pokazal najprej rahlo črtico in v drugo močno črtico, po 7t pa sem končala na ginekološkem oddelku z IMNuser posted image

Na to da je kaj narobe ne smeš misliti ker že samo po sebi velikokrat rado pride kaj narobe. Če bo kaj narobe te bo telo samo opozorilo na to oz. vse bo jasno pri prvem pregledu če prej ne.

Zdravo  in čim manj stresno nosečnost ti želim.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

10.07.2008, 14:36

clock-img

witto

pencil-img

1014

pri meni je bilo enako. Iz dneva v dan vedno bolj vidno..........sem v 10t. Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:06

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

10.07.2008, 15:47

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ma vse je odvisno, kateri test uporabljaš. Jaz sem 2x delala s Fisrt Sign, pa se druge črte ni dobro videla, tako da sem na koncu kupila Clear Blue, kjer pa ni bilo dvoma. Za potrditev me je zdravnica poslala še v njihov laboratorij.

In če je pozitiven test ... čestitam! user posted image

clock-img

10.07.2008, 22:26

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

In tako spet pridemo do zaključka, da je CB res najbolj zanesljiv.

clock-img

11.07.2008, 11:07

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Če dvomiš v test, pojdi v laboratorij, povej da želiš test nosečnosti. Če nimaš dodatnega zavarovanje, plačaš približno 2 €. Vse skupaj z čakanjem vred je gotovo v pol ure. Pri meni je vsaj bilo. To pa je prej, kot pa če greš v lekarno po nov test, pa ponovno delaš. Pa še dražji so ti testi. Pa še izvid dobiš. Črno na belem.

Pa čestitamuser posted image

Končno smo trije:)

clock-img

11.07.2008, 16:42

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Ne rabiš napotnice? Kolk pa plačaš, če imaš dodatno zavarovanje?

Hvala in lp.user posted image

clock-img

11.07.2008, 17:08

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, stopila si v klub user posted image

clock-img

14.07.2008, 11:34

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

Kar si napisala je čisto normalno za začetek nosečnosti. S tem, ko raste raven hormona je tudi črtica bolj intenzivna in to je popolnoma normalno.
Čestitam! user posted image

clock-img

14.07.2008, 11:48

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Ne rabiš napotnice. Mogoče je zastonj, če imaš dodatno zavarovanje. Jaz sem šla v laboratorij v Celjski bolnišnici, ne rabiš drugega kot zdravstveno izkaznico in mal manj kot 2 €. Daš vodo, počakaš 5 min na rezulatat in to je to. Jaz sme bila gotova v pol ure.

Si že šla?

Končno smo trije:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem