writing-img

ali je vse v redu?

clock-img

28.01.2006, 09:36

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Živjo,

Mene zanima, če je res, da je z žensko lahko vse v redu, pa vseeno ne zanosi npr. 6 mesecev? ali je morda kaj narobe z njo? Zanima me, koliko časa je čisto normalno, da ne zanisiš in kdaj bi morala na pregled h ginekologu?
Ali pozna katera kakšno dobro ginekologinjo v Ljubljani, pri kateri ni treba plačevati. Jaz s svojo nisem zadovoljna, ker sem pri njej kot na tekočem traku.

Lp, Lara

clock-img

28.01.2006, 09:38

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Seveda je lahko s tabo vse v redu, pa ne zanosiš, vsak ciklus imaš namreč 25% možnosti za zanositev in lahko kar nekaj časa padaš v tistih neugodnih 75%. Z mojo svakinjo ni bilo nič narobe, pa je trajalo eno leto. Se zgodi.

clock-img

28.01.2006, 10:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Eno leto je nekje tista meja, ko greš h G, če ne zanosiš. 

clock-img

10.02.2006, 10:47

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Moja ginekologinja je zelo ok. Ko so me vsi drugi posiljali od zdravnika do zdravnika (ces, ne vemo kaj je, verjetno ste samo malo prehlajeni), me je ona poslala na urgenco s pripisom nujno. Pa vedno se z menoj odkrito pomeni.
Dr. Dimnikova v zd Bezigrad (gin. oddelek).

clock-img

10.02.2006, 11:10

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Grizo.
Ali mogoče veš,če še kaj sprejema novih pacientk?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.02.2006, 14:16

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Dr. Dimnikova dela v zd Bezigrad, pa se v privatni kliniki s koncesijo, nekje okrog glavne zelezniske postaje (to vedo v zd Bezigrad, jaz nisem bila nikoli tam) v Lj.
Tezko je notri prit, ker ima dolgo iste pancientke in teh je ze kar precej. Da pa se, po mojih izkusnjah. Samo vztarjna moras bit in malo prepricljiva. Sestre se te skusajo vedno najprej znebiti (to velja za vse situscije). Samo ce sama ves kaj bi rada, navadno slej ali prej popustijo.
Poskusi, lahko pa naslednjic se jaz malo povrtam... 

clock-img

12.02.2006, 19:03

clock-img

Tadeja 1976

pencil-img

45

Kar brez skrbi nic ni narobe, jaz sem zanosila po petih poskusih, se pravi po petih medecih aktivne telovadbe. Če pa te skrbi in rabiš strokovno mnenje pojdi k svoji G. Sprosti se in uživaj.

clock-img

12.02.2006, 19:32

clock-img

lunca23

pencil-img

23

Lara612,

tud midva z mojim se trudva 8 mescev, pa zaenkrat še tud ni ratal.  Vsak mesec me znova in znova preseneti M. Sm kar slabe volje zarad tega. Sam pol k pa pomislim na tiste, ki se že matrajo par let - pa mal drgač razmišljam. Tud nas bo enkrat doletela ta sreča - pa upam, da čimprej.

Če ti po 1 letu truda ne uspe zanosit, je potrebno obiskat ginekologa. Pa upam, da ne bo potrebno.

Držim pesti za vse tiste, ki bi rade čimprej ugledale user posted image .

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem