writing-img

ali lahko

clock-img

02.04.2005, 16:28

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Pozdravljeni,

prosila bi, če mi lahko kdo pomaga. Ali ti lahko delodajalec da odpoved pri pogodbi za ned. čas, če odkloniš začasno delo ali obisk v poslovolanici v tujini? V pogodbi ni zapisanega nič posebnega - piše le, da si razporejen na delovno mesto tu pa tu, po potrebi poslovnega procesa pa tudi izven navedenega kraja. Nič pa ne piše za tujino.

Mi lahko kdo pomaga?

Hvala...

clock-img

02.04.2005, 20:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pokliči na svoj sindikat, tam imajo zaposlenega odvetnika, ki ti gotovo lahko pomaga!

clock-img

03.04.2005, 09:18

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Za odpoved pri pogodbi mora imet res tehten razlog in še takrat te mora dat na disciplinsko.

Lp

clock-img

04.04.2005, 12:16

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Zakon o delovnih razmerjih pravi tako:
31. člen
(splošno)
(1) Delavec mora vestno opravljati delo na delovnem mestu, za katerega je sklenil pogodbo o zaposlitvi, v času in na kraju, ki sta določena za izvajanje dela, upoštevaje organizacijo dela in poslovanja pri delodajalcu.
(2) V primerih, določenih z zakonom ali kolektivno pogodbo, mora delavec opravljati tudi drugo delo.

Ne vem kakšno delo opravljaš, terensko ali kaj drugega, zato se kar obrni na sindikat!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem