cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali se je že zgodilo ??

clock-img

08.04.2008, 10:13

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima ali se je že kateri zgodilo, da je še imela prvi mesec v času M. rahlo krvavitev oz. M, pa je bila kljub temu pol noseča. Kajti jaz sem imela prej 3 dni pred M. znake nosečnosti (oslabelost, omotičnost, boleče prsi, non stop na wc), danes pa se je pojavila rahla krvavitev v času M., test pa je bil včeraj -

clock-img

08.04.2008, 10:56

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Ja. Ko je tak temno rjavi izcedek po 4 dneh popolnoma izginil, je kake 2 dni kasneje test pokazal drugo črtico. Ampak boleče prsi so tudi ostale, to je bilo še posebej opazmno pri tekanju po stopnicah. user posted image

clock-img

08.04.2008, 11:03

clock-img

dadica

pencil-img

556

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ja. Ko je tak temno rjavi izcedek po 4 dneh popolnoma izginil, je kake 2 dni kasneje test pokazal drugo črtico. Ampak boleče prsi so tudi ostale, to je bilo še posebej opazmno pri tekanju po stopnicah. user posted image

Popolnoma enako, kot pri gajki. Zaradi tega jaz spoloh nisem pomislila, da sem noseča!

lp dadica

clock-img

08.04.2008, 11:03

clock-img

Anonimen

Ja saj mene glih to muči najbolj boleče prsi, ker se še mi ni zgodilo da bi me kdaj tako bolele in bile občutljive sploh pa pred M ne, pa tako so težke, pa še slabo mi tudi ni blo nikoli 3 dni skupaj. Upajmo da ne bo prehuda krvavitev in da bo test čez par dni pokazal user posted image .

clock-img

09.04.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

Moja mama je pa rekla, da lahko imaš user posted image  še kaki mesec ali dva normalno, pa si kljub temu lahko noseča. Samo nevem koliko je to res. Tako da upanje še vedno ostaja.

Lep pozdrav.

clock-img

09.04.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

Ja moja prijateljica je prvi mesec takrat ko naj bi imela M krvavela, pa je bila noseča, sam pač tega ni vedela.

clock-img

09.04.2008, 14:14

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja tudi pri meni je bilo tako. najprej je zamujala, test je pokazal +, potem pa je prišla.... in ja, bila sem noseča. 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem