writing-img

ali spije preveč

clock-img

04.02.2008, 21:31

clock-img

biga

pencil-img

838

Moj 8-mesečnik je vseskozi žejen. Podnevi spije približno tri flaške po 130 ml, pa tudi ponoči, ko se zbuja na 2 do 3 ure, je zelo žejen in bi spil celo flaško, če mu je ne bi vzela. Čez dan se uspava le ob čaju ali vodi, če mu flaško hočem vzeti, se krega. A je normalno, da je toliko star dojenček skoz žejen in da toliko spije? Naj povem, da sicer normalno pije tudi mleko in je gosto hrano.

clock-img

04.02.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

Nevem, če je normalno. Moj pri 6 mesecih ogromno vode ali čaja spije, ni kaj. A žal mu ne morem tega preprečiti. Ga pa je pediater pohvalil, s tem, da je rekel, da ga veseli, da veliko pije, da je to dobro. Nevem.

clock-img

04.02.2008, 21:38

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ne vem, ampak naša 6m stara tudi spije 2-3dcl nesladkanega čaja na dan, pa je večinoma še vedno samo na mleku, ker smo šele dobro začeli uvajat GH. Meni se ne zdi nič narobe, če je žejna, pije, sicer pa ne (včasih spije vsega skup 50ml). Si kaj vprašala P? Mislim, da če pije vodo ali nesladkan čaj, da ni nič narobe ...

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

04.02.2008, 21:54

clock-img

biga

pencil-img

838

Hvala bogu pije tudi vodo ali nesladkan čaj, ne le sladki čaj ali sok, tako da vem, da je res žejen, če ne bi verjetno zavračal vse, kar je nesladko. Bom vprašala pediatra, če je v redu, da mu dam toliko za pit. Razmišljam, če je skoz žejen, ker imamo suh in topel zrak v stanovanju zaradi centralnega ogrevanja, in se mogoče tudi zato toliko zbuja ponoči.

clock-img

04.02.2008, 22:08

clock-img

januskica

pencil-img

140

eh ... lahko si vesela, da rad pije. naša je sedaj prehlajena in kašlja in spije ful premalo ... cca. 2 dcl na dan ... pa je reku pediater, da mormo čim bolj tekoče ji dat jest, saj jo očitno boli grlo in ji ne paše pijača. morala bi še kakšen dcl vsaj še spit. lp

clock-img

05.02.2008, 09:43

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

če je za odraslega dobro da spije veliko tekočine tudi za otroka pol ni nič narobe

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

05.02.2008, 11:29

clock-img

urskas

pencil-img

683

če normalno napreduje v rasti in teži je vse OK.
Če bi zaostajal, bi to pomenilo, da preveč pije in zato premajo poje.

Drugače pa blagor vam, ki vam otročki radi pijejo....

clock-img

05.02.2008, 11:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

očitno toliko rabi...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.02.2008, 11:37

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ne vem, kaj bi lahko bilo s tem narobe. Eni so pač bolj žejni kot drugi. saj tudi odrasli smo takšni, imaš ene ko v celem dnevu spijejo 2 kavici, drugi pa 5l vode.

Tekočina po mojem res ne škodi, bolj koristi...si lepo ledvičke čisti.

clock-img

05.02.2008, 12:20

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

moj tud ne zaspi brez flaške v roki...spije na dan 2x po 100ml čaja...ko gre čez dan spat,,je 8 mesecev star...ponoči pa samo včasih spije 100 ml čaja...ponoči se ne zbuja in ne je sicer...

jaz mu naredim tolk, saj če bi mu več, bi še več spil...ko pa ni več, pa ima sam cucelj v ustih, pa zaspi...potem pa vzamem stran stekleničko...

mogoče je pa žejen...naš je včasih ful, po hrani sploh...tako kot mi...

clock-img

05.02.2008, 12:42

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

moraš pa tudi vedet, da je sigurno suh zrak v stanovanju, saj imate ogrevanje...
js gledam po sebi-spijem  2l vode/dan minimalno

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.02.2008, 12:56

clock-img

digi

pencil-img

986

Moj otrok je spil nekje v tak čas samo ponoči 2 litra vode pa še podnevi enkrat tolko in me je full skrbelo. So potem naredili vse preiskave in ugotovili, da je popolnoma zdrav.... nisem hotel verjeti, da je to samo razvajenost... no potem pa je en dan kar z lepega sam od sebe opustil navado....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

05.02.2008, 23:03

clock-img

tejcek19

pencil-img

43

Tam pri ene pol leta smo bili s ta malim pri urologu in nam je naročil, da mora dobiti za cca 700 ml tekočine na dan, da se ledvička in sečne poti lepo čistijo. Od viška pa ne boli glava, po moje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem