cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali v vašem vrtcu tudi razsaja...

clock-img

03.08.2009, 12:20

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

viroza, ki se prične z enodnevnim bruhanjem, rahlo TT, potem pa z dvodnevnim driskanjem? Mene bo namreč v tem trenutku kar pobralo od slabosti. V petek je hči bruhala, naslednja dva dneva je imela drisko. No, danes ponoči je sin bruhal, prav tako je imel drisko. Govorim prej z mojim, pravi, da je sin že boljši a kaj ko sem začela zdaj bruhati še jaz (pa še v službi sem, najraje bi se pa dol ulegla). Ma res ne vem, kam vse to pelje.

A se to dogaja še kje?

lp

clock-img

03.08.2009, 12:41

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

ja, jaz sem tole virozo fasala na morju....sem bla tolk boga, da ni variante, da bi stala na nogah....celo noč bruhala in pol dva dni driskanja....dragi jo je imel v milejši obliki, samo slabost brez bruhanja....mala dva sta zaenkrat vredu, upam da tako ostane

v vrtcu pa niso nič rekli, da bi imel kdo kaj takšnega

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

03.08.2009, 13:16

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

A ze spet al kaj? user posted image

clock-img

03.08.2009, 13:27

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Mi smo to imeli lansko leto na dopustu......hči, jaz, mož.....in še vsi, ki so bili z nami v tistem času......

clock-img

03.08.2009, 13:28

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

madonca a spet kaj razsaja...user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

03.08.2009, 23:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.08.2009, 07:14

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Očitno res razsaja. No, mi smo se končno pocajtali, vsaj do nadaljnega. Naj pa povem, da stvar vsaj ni dolgotrajna. Pri meni je trajalo en dan, pri otrocih pa dva.

lp

clock-img

05.08.2009, 07:16

clock-img

blaža

pencil-img

8795

na obali je tudi ( Ankaran). pri nas je ni za enkrat, ma smo jo od ta starejšega že najmanj trikrat potrefli še jaz imoj mož. ma najbolj odvratna zadeva. Bruhanje in driskanje, katastrofa mi je.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

05.08.2009, 10:10

clock-img

Anonimen

Ja, od naših prijateljev sta oba otroka imela isto in za njima še foter. Našadva nista v vrtcu in se malo tolažim, da je malo šans, da pokasirata tako virozo. Ampak glede na to, da gremo v petek na morje, šanse za kakšno piz*darijo že naraščajo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem